Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nagyon félek, nem merek...

Nagyon félek, nem merek elaludni. (? ) (lent)

Figyelt kérdés

Olvasgattam szellemes torteneteket, meg minden ilyesmit, es most annyira félek hogy nem merek aludni.

tudom, ha ilyen vagyok, nem krne ilyeneket olvasni....de mikor olvasom, akkor tiszta jó. de utána....: (

mit tehetnek h ne féljek? már könnyes a szemem is. ez nem vicces.

légyszi norm. valaszokat!!!

14/L

2013. ápr. 21. 00:18
1 2
 11/16 LilikeHelloKitty válasza:
Halgathatsz szép zenét,de a lámpa is jó ötlet. Nekem személy szerint az vállna be,hogy keresztet akasztok a nyakamba. Attól félnek a rohadt szellemek!!! :D
2013. ápr. 26. 17:23
 12/16 anonim válasza:

en is voltam igy. peldaul mikor a NEM FOGADOTT HIVASt megneztem, vagy elolvastam a Kört es a Vámpírvadászt. de azzal nyugtatom magam, hogy a konyv/film elott nem hivott fel a lany hogy megol, vagy eppen nem maszott ki a tv-bol, vagy nem voltak vampirok, akkor miert eppen azutan tortenne mindez; mikor mar ezekrol tudok. a sandler man (vagymi) se tamadott meg mielott hallottam rola. akkor pont akkor tamadna mikor mar tudok rola? abszurd.

szoval gondolkodj igy.:)

egyepkent kedves elottem kommentelok, nrm konnyu letenni az ilyen sci-fi, fantasy, hortorkonyveket. 10 eves korom ota probalom. de egy ido utan immunis leszel a felelemre:) nekem sikerult.

xx. 13/L

2013. máj. 1. 16:41
 13/16 anonim válasza:
Én a szellemes dolgokon nevetni szoktam nem parázni! :D
2013. máj. 4. 10:51
 14/16 Kováts Bianka ***** válasza:
ÉNNN nekem is teljesen ugyanez a problémám. Tedd viccessé a dolgot, mondd magadban, hogy HÜLYE SZELLEM! MIT KERESEL? meg ilyesmiket. elmosolyogsz rajta és elalszol.
2013. máj. 7. 17:46
 15/16 Kováts Bianka ***** válasza:
10 éves vok és elvagyok. TV-z elalvás előtt, mondjuk nézz DVD-n vígjátékot!
2013. máj. 7. 17:50
 16/16 anonim válasza:
KICSKÉT HOSSZÚ, DE MEGÉRI ELOLVASNOD ;)Figyelj! Szellemek mindössze addig léteznek, míg hiszel bennük... Hallottam Bloody Mary legendáját, és a napokban én is ezzel küszködtem. Még mindig próbálok arra gondolni, hogy nem árthat nekem, hiszen ő csak egy szellem, és a szellemek már nem léteznek, amúgy is miért jöhetne vissza?? Örül hogy meghalt... gondolj bele...20 évig egy dobozban... :/ örül hogy már nem él. amúgymeg a legjobb, ha nem egyedül, hanem VALAKIVEL EGYÜTT ALSZOL!!! Ez egy nagyon hatásos módszer... amikor kislány voltam, (most vagyok 12), akkor én is nagyon sok mindentől féltem, mert a testvérem nem aludt velem együtt.../ő anya mellett aludt/egyedül kellett elaludnom! De amikor felnőttem, beláttam hogy nincsenek szellemek. (azért meséltem ezt el, mert anyának köszönhetem, ugyanis volt mikor vele aludtam, és az megnyugtatott.)Higgyél nekem, ha valakivel együtt alszol pár napig, hétig, ameddig szükséges, akkor utána már nyugodtan alszol. ;)Amúgymeg attól is féltem, hogy meg fog szállni, de ez sem igaz... :/ Ja, és még valami: ilyenkor, ha nem muszáj, ne gyújts gyertyát, mert az félelmet okoz!
2013. máj. 10. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!