Nagyon félek, nem merek elaludni. (? ) (lent)
Olvasgattam szellemes torteneteket, meg minden ilyesmit, es most annyira félek hogy nem merek aludni.
tudom, ha ilyen vagyok, nem krne ilyeneket olvasni....de mikor olvasom, akkor tiszta jó. de utána....: (
mit tehetnek h ne féljek? már könnyes a szemem is. ez nem vicces.
légyszi norm. valaszokat!!!
14/L
en is voltam igy. peldaul mikor a NEM FOGADOTT HIVASt megneztem, vagy elolvastam a Kört es a Vámpírvadászt. de azzal nyugtatom magam, hogy a konyv/film elott nem hivott fel a lany hogy megol, vagy eppen nem maszott ki a tv-bol, vagy nem voltak vampirok, akkor miert eppen azutan tortenne mindez; mikor mar ezekrol tudok. a sandler man (vagymi) se tamadott meg mielott hallottam rola. akkor pont akkor tamadna mikor mar tudok rola? abszurd.
szoval gondolkodj igy.:)
egyepkent kedves elottem kommentelok, nrm konnyu letenni az ilyen sci-fi, fantasy, hortorkonyveket. 10 eves korom ota probalom. de egy ido utan immunis leszel a felelemre:) nekem sikerult.
xx. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!