Nagyon félek, nem merek elaludni. (? ) (lent)
Olvasgattam szellemes torteneteket, meg minden ilyesmit, es most annyira félek hogy nem merek aludni.
tudom, ha ilyen vagyok, nem krne ilyeneket olvasni....de mikor olvasom, akkor tiszta jó. de utána....: (
mit tehetnek h ne féljek? már könnyes a szemem is. ez nem vicces.
légyszi norm. valaszokat!!!
14/L
Hallgass megnyugtató zenét az, és úgy aludj el. Legközelebb ne olvass, ne nézz ilyen tartalmú filmeket.
Egyébként megértelek. Ugyanez van lelem is, és megfogadtam, soha többé, bármennyire is csábít megnézni a filmet, de az utóhatás nagy visszatartó erő.
Gondolj bele abba, hogy mielőtt elolvastad ezeket a meséket nem történt veled semmi. Nyugodtan aludtál, és nem láttál minden sarokban szellemet.
Attól, hogy hülyeségeket olvastál miért lennének hirtelen valósak?
A szellem nem tud fizikai síkon létezni, tehát ilyen módon nem tud bántalmazni, vagy ártani Neked! Amúgy sem ártó szándékú a többségük, csak itt rekedtek (ebben a köztes dimenzióban), nekik rosszabb, mint Neked! Van, hogy egy ismerős szellem akar valamilyen üzenetet közvetíteni...stb.
Gondolj arra, hogy semmi bajod nem lesz, gondolj a szeretteidre (ahogy írták), vagy képzelj el egy megnyugtató helyet (pl rét, napsütés), hallgass relaxáló zenét...És ha nagyon nagyon késztetést érzel rá, hogy ilyeneket olvass, azt tedd inkább napközben, délelőtt, és ne elalvás előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!