Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nagyon félek, nem merek...

Nagyon félek, nem merek elaludni. (? ) (lent)

Figyelt kérdés

Olvasgattam szellemes torteneteket, meg minden ilyesmit, es most annyira félek hogy nem merek aludni.

tudom, ha ilyen vagyok, nem krne ilyeneket olvasni....de mikor olvasom, akkor tiszta jó. de utána....: (

mit tehetnek h ne féljek? már könnyes a szemem is. ez nem vicces.

légyszi norm. valaszokat!!!

14/L

2013. ápr. 21. 00:18
1 2
 1/16 acelsziv ***** válasza:
93%
hagyj égve egy gyenge fényű lámpát, idézd fel azt akit szeretsz és aludj jól.
2013. ápr. 21. 00:32
 2/16 anonim válasza:
Igaza van... : )
2013. ápr. 21. 03:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass megnyugtató zenét az, és úgy aludj el. Legközelebb ne olvass, ne nézz ilyen tartalmú filmeket.

Egyébként megértelek. Ugyanez van lelem is, és megfogadtam, soha többé, bármennyire is csábít megnézni a filmet, de az utóhatás nagy visszatartó erő.

2013. ápr. 21. 06:14
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Gondolj bele abba, hogy mielőtt elolvastad ezeket a meséket nem történt veled semmi. Nyugodtan aludtál, és nem láttál minden sarokban szellemet.

Attól, hogy hülyeségeket olvastál miért lennének hirtelen valósak?

2013. ápr. 21. 08:09
 5/16 anonim ***** válasza:
8%
Szia! Ez a szellemekről szóló könyvek valamelyik igaz,de valamelyek csak kitaláció. A könyv elején ha van írva,hogy igaz történet akkor valószínű. Szellemek léteznek de nem úgy ahogy a média is előadja. Nem kell félni tőlük! De ebben a témában is ki hogy hisz. Valaki hisz bennük valakik nem. További szép és vidám napot! :-)
2013. ápr. 21. 09:44
 6/16 Illusi0n ***** válasza:

A szellem nem tud fizikai síkon létezni, tehát ilyen módon nem tud bántalmazni, vagy ártani Neked! Amúgy sem ártó szándékú a többségük, csak itt rekedtek (ebben a köztes dimenzióban), nekik rosszabb, mint Neked! Van, hogy egy ismerős szellem akar valamilyen üzenetet közvetíteni...stb.

Gondolj arra, hogy semmi bajod nem lesz, gondolj a szeretteidre (ahogy írták), vagy képzelj el egy megnyugtató helyet (pl rét, napsütés), hallgass relaxáló zenét...És ha nagyon nagyon késztetést érzel rá, hogy ilyeneket olvass, azt tedd inkább napközben, délelőtt, és ne elalvás előtt :)

2013. ápr. 21. 10:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Minta még senki se került volna egyes film hatása alá. Igenis befolyásolja az érzelmeinket, gondolkodásunkat. Ha rossz érzéssel tölt el, akkor többet ne tedd.
2013. ápr. 21. 10:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor aludj bele a tévézésbe lámpánál... De csak akkor csukd be a szemed amikor biztos vagy benne, hogy egy perc és álomba süllyedsz, különben lehet az agyad újra rááll.
2013. ápr. 21. 14:35
 9/16 anonim válasza:
pfuuu...ez rossz lehet ,en peldaul ugy vagyok ,hogy imadom a horror filmeket es egyszer megneztem a tukrok 2-ot...amikor eloszor megneztem akkor kb 1 ,2 hetig nem mertem tukorbe nezni valamikor meg egy masik filmet is neztem es nagyon beszartam...az a neve hogy atok3...attol is felek meg amikor furdok mostanaba nyitott ajtoval furdok ,hogy ha ,,baj" lenne akkor haljanak mikor szolok vagy hogy ne jelenjen meg a szellem vagy szorny...tudom furcsan hangzik...meg amikor egyedul vagyok otthon rohangalok mint egy veszett amikor vizert vagy kajaert stb. -ert megyek ki....de mar megszoktam...szerintem vagy megszokod eztet ,mint en vagy nem olvasol tobbet ilyesmit csak ritkan...:D
2013. ápr. 22. 16:25
 10/16 anonim válasza:
Nyugi igy vk én is ! Ne hidj el minden féle szellemes dolgot amit olvasol vagy nézel ! Ez az ezotéria is nagy baromság ! Nincsenek olyan szellemek a miket olvasol vagy a netem nézel ! :)
2013. ápr. 24. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!