Csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy mindig átázok? Bármilyen betétet használok sose úszom meg. Most már mindig azt csinálom hogy berakok egy papír zsebkendőt is, éjjel meg már nem merek elaludni mert félek hogy átázok. Mit csináljak már? / 18
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 22:13
1/22 anonim válasza:
Nem, szerintem is kicsik a betétek az erősebb vérzéshez. Éjszakára két bugyi, és az éjszakai betéthez még egy nagy gombóc a jó öreg vattából. :(
2/22 anonim válasza:
Régen nekem is nagyon erős volt a vérzésem, én tampont és betétet használtam együtt.
Tampon nélkül én is véres lettem a nyakamig is..
3/22 anonim válasza:
Én az always éjszakai / kék csomagolású/ betétet használom, csak fordítva teszem be. A hosszabbik vége kerül előre, ami elvileg hátra menne. Ez a szeméremdomb elé így jól felér, én hason alszom, így nem ázok át. A nagyon vérzős napokon és is szoktam még előre néha betenni egy kis vattát is.
4/22 A kérdező kommentje:
én is a kéket használom, de én vagy valamelyik oldalt ázok át, vagy hátulról
2013. febr. 16. 22:48
5/22 anonim válasza:
Always Maxi vastagab és hosszab az éjszakainál:)
6/22 anonim válasza:
néha nekem is hasonló. de anyámnak régen még durvább volt mint neked. ő tena lady-t használt egy ideig,azt ami vizeletcsepegésre való. ha ciki,ha nem,neki csak az volt jó. annak a legnagyobb a nedvszívóképessége. aztán viszont lemondott róla,mert már drágult egy kissé..
14L
7/22 A kérdező kommentje:
hmm...az kemény... De azért remélem nem kényszerülök én is azt használni... :/
2013. febr. 17. 15:39
8/22 anonim válasza:
Anyukám mesélte,hogy mikor erős volt a vérzése,mindig tett a betétre egy nagy adag vattát.Szerintem az Always éjszakai a legjobb nedvszívó.
9/22 anonim válasza:
Hát én úgy szoktam csinálni hogy góliát elemes tampon, éjszakai betét, meg vatta azzal kibírom reggelig :S
10/22 anonim válasza:
Használj tampont, és a biztonság kedvéért tegyél be egy betétet mellé. Ha már átázott a tampon, cseréld időben, így nem fog mellé menni az, aminek nem kell. Vagy nőgyógyász, esetleg érdemes lenne utána járni, nincs-e valami gond a nagyon erős vérzésed hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!