Csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy mindig átázok? Bármilyen betétet használok sose úszom meg. Most már mindig azt csinálom hogy berakok egy papír zsebkendőt is, éjjel meg már nem merek elaludni mert félek hogy átázok. Mit csináljak már? / 18
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 22:13
11/22 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2013. febr. 18. 21:03
12/22 anonim válasza:
szia!:) nekem is volt ilyen problémám,de megoldódott mikor elmondtam anyukámnak, utána néztünk és van egy olyan gyógyszer(azt hiszem homeopátiás) aminek az a neve hogy arnica montana. menses előtt pár nappal azt hiszem 5-6golyócskát kell bevenni belőle,és tényleg bevált!
13/22 A kérdező kommentje:
szia :)
köszi majd utána nézek :)
2013. febr. 19. 20:55
14/22 anonim válasza:
rakj be 2 always night-ot. lehet úgy, h egyiket kicsit arrébb (úgy h ne fedjék egymást) és akk olyan mitnha nagyobb lenne. nekem bejött és sajna nagyon erős a vérzésem nekem is 13/L
15/22 anonim válasza:
Always Maxi segíteni fog 2x vagstagabb az éjszakainál:)
16/22 anonim válasza:
Vagy agnus castus d4, vagy az arnica monata.
Tessék anyával bemenni a patikába, ahol ilyeneket forgalmaznak, ott fognak tudni segíteni. Elmondod szépen, hogy nagyon erős a vérzésed, erre szeretnétek valamit.
Amúgy rendszeres a ciklusod?
17/22 anonim válasza:
16-os
egy nőgyógyászati kivizsgálás nem ártana, mert simán lehet endometriózis, vagy valami ciszta a háttérben.
18/22 A kérdező kommentje:
nem rendszeres, és sokat fáj a menstruáción kívűl is a hasam
2013. márc. 6. 19:51
20/22 A kérdező kommentje:
ezaz hogy nem megy
2013. márc. 7. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!