Ismeritek Forrai Ildikót? Parapszichológus és kártyavető. Azt állítja, amit kérünk, azt megkapjuk. Szerintetek ez igaz? Miért van annyi boldogtalan, szegény, magányos ember? Nem hiszem, hogy bárki is rosszat kíván magának. Mi a véleményetek?
"Mi a véleményem?"
Az,hogy ne higgy mindenféle hitetőnek,ha nem akarod nagyon becsapva érezni magad.
Egyébként ez az állítás nem új dolog. A Biblia is írja. "Aki kér annak adatik."
"Egyébként: A legtöbb misztikus dologban azért hisznek mert támaszt jelent, megnyugvást a szorongató valósággal szemben."
Arra gondoltál-e már valaha, hogy esetleg maga az alapfeltevés hibás?
Hogy a "szorongató valóság" nem is "a Valóság"?
Nem nem ismerem.
Erre a kérdésre csak pár példát említenék:
Volt egy lány, akit jó ideje ismertem és tavaly szinte minden este kértem egy felsőbb hatalmat (mert így említettem) hogy a lány is érezze ugyan azt, amit én. Hát nem így lett. [Megj.: nyugodtan nézhettek hülyének, mert egy plafont bámultam és közben magamban beszéltem, már én is belátom hogy hülyeség volt amit csináltam]
Vagy vegyük a másik lányt, akit már csak egy éve ismertem(illetve persze még mindig ismerem) és ugyan abba a hibába estem mint egy évvel ezelőtt, kívántam a plafontól a lányt. Mint ne mondjak, nem kaptam meg.
Eközben esett meg, hogy azt kívántam, bárcsak nyitottabb lennék az emberek felé.....nos, még mindig félve közelítek meg idegeneket, és a saját baráti társaságomban is visszahúzódó vagyok.
Mostanra fáradtam bele a kívángatós hülyeségekbe. Nincs ilyen, nem lehet a plafontól, bárki mástól kérdni bármit is, mert amit el akarsz érni, azért küzdeni kell.
Pont a következő kérdéseddel válaszoltad meg az előzőt. Ha minden beteljesülne, amit kívánunk, akkor már nem hogy szegény ember nem lenne, gazdag sem lenne, mert egyesek azt kívánják hogy robbanjon fel a föld, és élne egyedül a holdon vagy bárhol máshol.
Ismerem és meg lehet benne bízni. Persze nem minden szavát kell elhinni, meg amúgy sem kell senkinek semmit elhinni mert az csak azt jelenti hogy nincs magánvéleménye az embernek.
Rendkívül jó (amúgy már világhíres is ebben a témában).
Praktikus dolgokat mond, és ez fontos is, hisz a földi síkon az egonak és a praktikusságnak is van szerepe, de attól még a karmáról is beszél. Szerintem semmi bonyolultat nem mond, de ha valaki több adását is végignézte és netalántán ki is próbált dolgokat akkor meggyőződhet erről.
Nem olvastam el minden választ de azért érdekes kérdező, hogy te egyszer sem írtál... Talán pont azért mert sokan írtak, mindegy.
A kérdéseidre Ildikó is válaszol ha megnézed pár adását, de azért dióhéjban:
"Nem hiszem, hogy bárki is rosszat kíván magának. Mi a véleményetek?"
Természetesen senki sem kíván magának rosszat, de az csak az ego, a napi szintű gondolkodásod. A felsőbb éned máshogy gondolkodik, másrészt van saját karmád. Mielőtt leszületsz te magad választod meg az életed főbb dolgait, és hogy min szeretnél javítani stb. Pl ha türelmet szeretnél gyakorolni akkor sokszor fogsz idegesítő embereket vonzani amíg el nem jutsz egy szintre, de ez csak egyszerű példa. Ezen kívül ha előző életeidben (rengeteg volt) rosszat tettél azt elég keményen visszakapod, ha nagyon erős karma akkor több életen keresztül is. Na és még ezen kívül is vannak karmák, a legfontosabb talán a családi karma. Ha olyan családba születsz ahol a szülők állandóan anyagi gondokról panaszkodnak és ezt mutatják a gyereknek akkor ezt viszi tovább, akár nagyszülőktől is. De nem véletlenül születtél arra a helyre, szóval a saját karmád szerint is meg kell tapasztalnod ezt. Elvileg Magyarország felének nem lenne anyagi gondja ha ez fel lenne oldva panaszkodás helyett. És tényleg fel lehet oldani, erre jók pl azok a teremtéstörvények amiket Forrai mond, de a lelki oldás néha hatékonyabb, a lényeg hogy meg lehet oldani bármit.
Ez egy elég mély téma, a lényegét még ki sem fejtettem, de már így is hosszú vagyok szóval nem írom tovább.
Ja és az első kérdésedre: igen igaz, bizonyítják a tények, hogy mindig bejön, kivéve akkor ha valaki egy-két részletet nem csinál jól a teremtésmágiában.
Elég sok részletet szoktak elrontani. Erre példa amit 54-es 07-09 02:21 írt. Nem lehet kiszemelni egy személyt, egy konkrét dolgot, vagy azt hogy én már csakazért is ezt akarom, meg azt akarom hogy ő ezt érezze, meg hogy ezt lássa, stb. Ez már egyfajta fekete mágia lenne. Szóval ennek is megvannak a szabályai. De elég könnyen működik ha vki jól csinálja.
54: Ha te üzenetet akartál küldeni neki, vagy ilyesmit, akkor érdemes lenne a tudatos álmodással vagy asztrálutazással kapcsolatban olvasnod. Persze ehhez nem kezdő szinten kell lenni, csak jelezni akartam hogy lehetséges ilyesmi is, csak nem olyan formában ahogy írtad.
Én valamilyen szimten hiszek az önmagát beteljesítő jóslatban:A pozitív gondolkodás, optimizmus sokat segíthet.
Illetve ami nekem bejött.
Ha citrommal kínál az élet csinálj egy limonádét magadnak!
Azaz minden rossz helyzetből kell alkotni valami jót..
Üdv mindenkinek!
Látom, hogy régi a kérdés, de a tapasztalatom nem olyan régi, és gondoltam hátha valakinek esetleg most is hasznos lehet.
Néhány hónapja beszéltem vele, és sajnos nagyon rosszak a tapasztalataim, rengeteg videóját végig néztem, bejegyzését olvastam, ami után azt kell mondjam, hatalmas nagy csalódás volt a vele való beszélgetés, teljesen más amikor veled beszél, gyakran saját magának is ellent mond, rendkívül trágár módon beszél, és konkrétan dührohamot kap, ha valamiben nem értesz vele egyet, már amikor hagy szóhoz jutni. Hirdeti magát, hogy "megtaláljuk a JÓ megoldást", ehhez képest konkrétan egy megoldást vázol fel, és hiába tudod nagyon jól, hogy pont az nem lenne jó neked, mert valljuk be, bármennyire is szét van esve valaki, azért a saját dolgaival mégis ő van tisztában leginkább, és nem egy olyan valaki, aki még csak nem is kérdez rólad/tőled semmit, csak hablatyol hosszú időn keresztül, és amikor már látja rajtad, hogy agykukit kaptál tőle, akkor megengedi, hogy kérdezzél, de még akkor is félbeszakít, nem hallgat meg, csak a saját ostobaságát hajtogatja. Valamit kérdez, elkezded mondani neki, erre rád ordít, hogy "nem érdekel, meg így meg úgy..."
Mondom, nekem nagyon nagy csalódás volt.
Ettől még lehet, hogy másnak tud segíteni, másnak jó, még ezek után sem kérdőjelezem meg, de nekem nemhogy nem segített, hanem inkább még hetekre odavágott a hangulatomnak, nagyon rosszul éreztem magam, de már a vele történt beszélgetés (nevezzük beszélgetésnek)alatt egyébként furcsa mód végig nagyon feszült voltam, és rosszul éreztem magam.
Hogy honnan tudja mégis amit mond rólad? Te árulod el neki... Csak nem veszed észre. Már amikor mond rólad valamit ami véletlenül igaz rád, úgy mint bármelyik másik. Magam részéről, nagyon megbántam, hogy "beszéltem" vele. De nyilván meg kellett tanulnom egy bizonyos leckét, ezért megtörtént.
Egy szónak is száz a vége, nem akarom őt bántani, nem akarok rosszat mondani róla, és most is azt mondom, hogy van olyan akinek tényleg jól segít, de nekem sajnos ez a tapasztalatom vele.
UI: Pozitívumot is a végére, azóta viszont már nagyon rendben van az életem, amiért nagyon hálás vagyok.
Tudatosság, pozitív hozzáállás (persze nem kell a ló túlsó oldalára esni), és minden más egyéb olyan dolgok amiket Te is tudsz, sokkal többet segítenek. A belsőd sosem mond h*lyeséget, hidd el.
Üdv, s minden jót!
57. es, te meg képes voltál ezért ideírni?Hogy a másikat lefikázd???Az nem baj?Hogy még véletlenül se a kérdéssel kapcsolatban válaszolj?
Tudod, más szemében a szálkát, magadéban a gerendát..(se)
meg
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű..ismerős?
Forrai Ildikót a Nőklapja café, válaszkereső oldaláról "ismerem"...elég nyers, és szókimondó hölgy a válaszai alapján, nem túl szimpatikus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!