Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ismeritek Forrai Ildikót?...

Ismeritek Forrai Ildikót? Parapszichológus és kártyavető. Azt állítja, amit kérünk, azt megkapjuk. Szerintetek ez igaz? Miért van annyi boldogtalan, szegény, magányos ember? Nem hiszem, hogy bárki is rosszat kíván magának. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 12:01
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
6%
Igen, mert a mintapéldája vagy annak, amit írtam. Szégyelld magad.
2013. ápr. 12. 16:39
 12/59 anonim ***** válasza:
0%

Ezt most nekem írtad?

Hát látom nagyon nem jutott el az agyadig amit írtam.

Nem hiszem,ha versenyeztünk volna azon ki segíti jobban az állítólagos szerencsétlen embereket,akkor te nyertél volna.Mindenesetre 12 év elég volt ahhoz,hogy rájöjjek nem véletlenül vannak ott,ahol vannak.Se dolgozni nem akarnak se semmit,csak ellenni és ingyen élni.

Mindenesetre azt látom csak elméleti nagy segítő vagy,mert ha nem az lennél,nem mondanál ilyen hülyeségeket.

És akkor azt mondom ne jártasd itt a szád,hanem menj segíteni,hogy megjárd azt az utat,amit én is és akkor majd nem fogsz fölöslegesen pocskondiázni másokat.

2013. ápr. 12. 16:54
 13/59 anonim ***** válasza:
52%

Igen, neked írtam. Úgy látom, neked sem igazán jutott el az agyadig az, amit én írtam. Az, hogy a rossz sorsú emberek áldozatok, egy nagyon szélsőséges és általános állítás, és természetesen nekem sem ez a véleményem. De az az állítás, hogy mindenki magának köszönheti a sorsát, ugyanannyira szélsőséges. Tudom, hogy rengetegen vannak, akik nem akarnak élni a lehetőségeikkel, ahogy te írtad, csak "elvannak". De ez nem igaz minden "rossz sorsú" emberre. Nem mindenkinek vannak lehetőségei, nem mindenki a "saját szerencséjének a kovácsa".

Utálom a könnyfakasztó képeket meg sztorikat, de most muszáj példát felhoznom. Nézd meg ezt a képet:

[link]

Nagyjából húsz-harmincezer ilyen gyerek hal éhen naponta. És nézz kicsit magadba, és mondd azt őszintén, hogy a saját hibájukból ez a "sorsuk". Mondd azt, hogy ez a gyerek a képen azért haldoklik épp, mert motiválatlan, mert lusta élni a lehetőségeivel, nem akar kitörni, nem elég tudatos ahhoz, hogy "bevonzza" azt, amit kíván. Mondd azt, hogy az ő hibája, hogy megérdemli. Valóban így gondolod?

Amíg egyetlen ilyen gyerek is van a világon, addig nem lesz igazad.

Egyébként nem állítottam, hogy bármilyen segítő lennék, sem elméleti, sem gyakorlati, nem tudom, honnan veszed.

Mit csináltál az alatt a tizenkét év alatt? Ezt csak kíváncsiságból, hogy mi alakította ki benned ezt a képet.

2013. ápr. 12. 17:44
 14/59 anonim ***** válasza:
61%

Nem nézem meg amit ide feltettél,ugyanis nekem annyira mélyen hat,hogy megnézni sem bírom.

Egyébként az a véleményem,ha valaki ezt nézni bírja,annak nem is fáj annyira,mint annak,aki nem bírja nézni.

Ettől függetlenül valami esemény folytán reinkarnáció hívő vagyok és a véleményemet most is tartom.

Mindenesetre megválaszoltad,amit sejtettem,csak elméleti "jóság" vagy.

2013. ápr. 12. 17:57
 15/59 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit tudok, hogy amit Forrai Ildikó kér, azt megkapja.

"-Boríték?!

-Letettem, szihológusnő."

2013. ápr. 12. 18:19
 16/59 anonim ***** válasza:
0%

#14:

Tehát kitérsz a kérdés elől. Rendben, ez is több és korrektebb, mint amit vártam.

Attól, hogy megnézed a képet, vagy épp nem nézed meg, a rossz ugyanannyira rossz. Engem is felkavar a szenvedés, de nem attól függ, hogy egy képen látom-e, vagy sem. Úgyhogy emiatt ne tarts érzéketlen vagy rossz embernek.

Mi az, hogy elméleti jóság vagyok? Ez mit jelent? Honnan szeded ezt? Melyik mondatommal próbáltam meg jónak, segítőnek beállítani magam? Egyszerűen megpróbálok logikusan, kritikusan gondolkodni, és nem hagyni, hogy az érzelmeim és a szubjektum arra rángasson, amerre akar.

Nem lep meg, hogy reinkarnáció-hívő vagy. Az is tökéletesen beleillik a képbe. Az is csak egy védekezés, menekülés az elől, amit nem tudunk vagy nem akarunk felfogni, feldolgozni. Érthető és megértem, ha valaki hisz benne, de nekem nincs rá szükségem.

2013. ápr. 12. 18:43
 17/59 anonim ***** válasza:
47%

Bevonzás?

Tömény ostobaság.

Elmélete szerint több esélye van nagyobb pénzhez jutnia egy pozitívan gondolkodó, a bevonzás dogmáit maradéktalanul teljesítő koldusnak, mint egy pénzzel nem törődő, életunt milliárdosnak.

2013. ápr. 12. 19:06
 18/59 anonim ***** válasza:
10%
4-es, tökéletesen igazad van. 16-os, köszönjük, hogy te aztán megmondtad a tutit:) Agresszív vagy, tudod, és csúsztatsz. Mi köze ehhez az afrikai éhező gyermekeknek?? Abban igazad van, hogy ők nem tehetnek semmiről, mint ahogyan egy gyerek sem, és nem róluk volt szó. Felnőtt emberek sorsalakításáról.
2013. ápr. 12. 19:38
 19/59 anonim ***** válasza:
67%

#18: Nem csúsztatok, mert épp ez a lényege annak, amiről egész végig írogattam, hogy >nem mindenkire< vonatkoznak az efféle "szabályok". Akik ezeket hangoztatják, konkrétan azt állítják, hogy ezek egyetemesen érvényes törvények. És ez, ahogy magad is írtad, nem igaz.

Ha valami nem igaz mindenkire, akkor ne mondják azt, hogy mindenkire igaz.

És alapvetően nem vagyok ilyen agresszív, csak nagyon bántja az igazságérzetemet, ha ilyen meseszövegekkel jönnek elő, amikor ennyi ocsmányság és szomorúság zajlik a világban.

Ha megnézed, a 67% úr/hölgy is azonnal behúzta fülét-farkát, mikor konkrétabb példával jöttem elő.

Nyugodtan pontozgassatok lefele, elbírom :)

2013. ápr. 12. 20:02
 20/59 anonim ***** válasza:
36%
19:38 as köszönöm.
2013. ápr. 12. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!