Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ismeritek Forrai Ildikót?...

Ismeritek Forrai Ildikót? Parapszichológus és kártyavető. Azt állítja, amit kérünk, azt megkapjuk. Szerintetek ez igaz? Miért van annyi boldogtalan, szegény, magányos ember? Nem hiszem, hogy bárki is rosszat kíván magának. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 12:01
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

#30 igen, minden helyzet más és más. Ezért is ne veszekedjetek. A jó segítés alapja szerintem a figyelem. Meg kell ismerni valamennyire -hogy tudjam, mi az ami valóban segít. Lehet,hogy ez 3sec- pl ha valaki eltanyázik mindenki rohan segíteni, és az a jó. Van, hogy hosszabb beszélgetéssel egybekötött kell hogy legyen, míg tudom, mit tehetek. Sok-sok kudarc éri az embert közben ..

Mégis. Ez a legpontosabb szó: Mégis.

Volt egy nagyszerű film, nem láttátok? A Hétköznapi mennyország -érdemes, valóban nagyszerű és erről (is) szól.. Tulajdonképp a figyelem a kulcsszó. A főhőst kérdezik:"miért jött ide". "Figyelek" - és feljönnek a szenvedések a mélyből és kezdenek alakulni. Nézzétek meg.

2013. ápr. 12. 21:30
 32/59 anonim ***** válasza:

21:30 as igen,de azért ha közel kerülsz a "szerencsétlenekhez" rájössz,hogy nekik ez kényelmes,felnőtt korban is olyanok,mint a gyerekek,ne kelljen felelősséget vállalniuk semmiért se,én legalábbis efféle hozzáállást tapasztaltam tőlük.

Végülis mindenkinek meg kell adni egy esélyt aztán megnézni,hogy él vele,ebből lesz a folytatás...

Amúgy az első beírásom is arról szólt,hogy akármi történik velem én magamban keresem a hibát,mindig találok is valamit,de ez csak megjavítja a további utat.

Aztán ennyi,szerintem ez elég jó út és nem vezet egyébként a megkeseredettséghez,mert az ember mindig talál valami újat,ha keres..

2013. ápr. 12. 21:50
 33/59 anonim ***** válasza:

Az észjárás az nagyon sok féle Régebben írtam:gyerekoromban elütött az autó. Arról akart meggyőzni egy nagybarom,az azért volt mert én akartam. Lehet,hogy nem vagyok elől-hátul doktor,de akkora marha se,hogy ilyen kolosszális ökörség hathasson rám.

Hét éves voltam. Egy ilyen kis gyerek még nem foglalkozik filozófiai kérdésekkel.

A reikarnációt messzehajíthatod magadtól,ha hiszed amit Jézus mondott: "Nékem adatott m i n d e n hatalom mennyen és földön" Azt is mondta:"Imádkozzál és dolgozzál" "Úgy dolgozzál,mintha örökké élnél,és úgy imádkozzál,mintha mindjárt meghalnál."

2013. ápr. 12. 22:09
 34/59 anonim ***** válasza:

Utolsó azt hiszem értem mit mondasz (úgy látszik ma a nagy filozófia napja van) szóval én nem úgy vagyok reinkarnáció hívő,hogy most fekszem a nyugányon a tenger mellett,mert majd a köv.életemben...stb.

Nem,szerintem abszolút komolyan kell venni a dolgozást,amit te Jézus tanításaként leírtál,mert szerintem a köv.életben fizet az ember érte.

Summa summárum én az összes életet EGYNEK érzem,nem tudom érthető voltam e?

2013. ápr. 12. 22:15
 35/59 anonim ***** válasza:
"szerintem a köv.életben fizet az ember érte. " Ha nincs tudati folytonosság- akkor hogy beszélhetünk ilyenről? Nincs olyan szubsztancia, ami "vándorol"
2013. ápr. 12. 22:31
 36/59 anonim ***** válasza:
62%

Na azért ezt a reinkarnációs dolgot,ha már a nagy filo napja van a saját szemszögemből helyre teszem.

Amíg nem voltam reinkarnáció hívő én is azt hittem evvel vigasztalódnak a lúzerek,hogy majd a következő életemben ilyen meg olyan kánaán lesz.

Aztán történt egy esemény,hosszú volt a lefolyása is és azóta nem tudok nem hinni a lélekvándorlásban és nehogy azt higgyjétek,hogy ez ellustított,pont ellenkezőleg.

Amíg nem voltam hívő,addig azt gondoltam felelőtlenebbül ki kell élvezni az életet,hisz egyszer élünk.

Amióta viszont hívő vagyok,sokkal komolyabban veszek mindent,ahogy az előző írta,dolgozom a dolgokért,mert azt gondolom fizetek érte...szóval a reinkarnációs hit engem személy szerint sokkal felelősségteljesebbé tett...

2013. ápr. 12. 22:36
 37/59 anonim ***** válasza:
#36 A felelősségteljes gondolkodás és cselekvés fontos nagyon. Érdekes, engem a magyar népmesék "egy életem egy halálom " ébresztett rá erre.
2013. ápr. 12. 22:39
 38/59 anonim ***** válasza:
Na ha ezt Forrai Ildikó látná ...na mára befejeztem én nem akarok meggyőzni senkit sem,de gondolom a cél egy,csak az út oda más...
2013. ápr. 12. 22:43
 39/59 anonim ***** válasza:
Így van. Jó éjt mindenkinek!
2013. ápr. 12. 22:46
 40/59 anonim ***** válasza:
62%
13. Nincs pénz enni,de dugni tudnak az emberek? Ne haragudj,de ha valaki nyomorba szüli sorba a gyerekeket,akkor mi sajnálnivaló van rajta?
2013. ápr. 13. 01:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!