Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ismeritek Forrai Ildikót?...

Ismeritek Forrai Ildikót? Parapszichológus és kártyavető. Azt állítja, amit kérünk, azt megkapjuk. Szerintetek ez igaz? Miért van annyi boldogtalan, szegény, magányos ember? Nem hiszem, hogy bárki is rosszat kíván magának. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 12:01
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
40%

18:43-as először is miről beszélsz?Ki húzta be a fülét farkát?Elmentem vásárolni,bocs,hogy nem a légből kapott idealisztikus soraidat várom,mikor jön a következő,a gép előtt ülve.

Először is te közölted velem,hogy egy ilyen ember,mint én szégyelje magát,mikor halovány lila gőzöd sincs arról,hogy mit tettem én az életben,de nem papoltam vele,és nem tűztem ki jelvénynek,hogy mit teszek.

Közben megírtad,hogy te gyakorlatilag sem segítettél semmit sem viszont magasröptűen nyomattad a dumát.

Hát akkor,hogy világos legyen,18 évesen én voltam a szabadság,egyenlőség,testvériség fő szószólója és azt gondoltam segíteni kell.Én nem nyomattam a dumát és pocskondiáztam,mint,te,aki elismerte,nem tette/szi ezt,hanem tettekben segítettem.

Mint leírtam hosszú éveken keresztül.És mi volt,akkor pszichésen és anyagilag is rámentem,mert az ilyen ember nem véletlenül van ott,ahol van,megtanultam,a kemény leckét.

És most már UNALMAS AZ ÖNZÉSED,UGYANIS AKKOR PAPOLJ,HA TETTÉL IS VALAMIT,ÍGY AZ EGÉSZ NEM ÉR SEMMIT SEM!

2013. ápr. 12. 20:22
 22/59 anonim ***** válasza:
örülök, 7 oroszlán, hogy sikeres vagy, és sajnálom az alighanem szociális munkást, hogy megkérgesedett a szíve, éa ilyenekte ír : "hogy hittem abban a rossz sorsú emberek "áldozatok",mivel,mint írtam közelebb is kerültem hozzájuk,mostanra már nem hiszek ebben... nincsenek véletlenek"
2013. ápr. 12. 20:47
 23/59 anonim ***** válasza:

:D Basszus, te tényleg nem akarod felfogni, amiről végig írtam, asszem, feladom. Hagyjál végre békén a hülye projekcióiddal, sajnálom, ha rossz dolgok történtek veled és hatalmas tisztelet neked, ha segítettél másokon, de attól még ne rám vetítsd ki ezt az egészet, semmi közöm hozzá. Egyébként meg az, hogy tettél dolgokat, tapasztalatot jelent, de attól még nincs automatikusan igazad.

Azt, hogy behúztad füled-farkad, a #14-es válaszodra értettem, mert grétán kitértél a kérdés elől, amikor végre fel kellett volna vállalni a hitedet. Kerülöd az eredeti témát, mert kénytelen lennél kellemetlen választ adni.

Te hiszel a reinkarnációban meg a sorsban, és én mondok "légből kapott idealista" dolgokat? Értékelném, hogyha leírnád, ez alatt pontosan mit értesz. Ha vannak érveid, elő velük!

2013. ápr. 12. 20:47
 24/59 anonim ***** válasza:

22folytatás: de 21-es biztos már hallottál olyanról: valaki boldogan megkap mindent AMIT KÉR és akar szabadon- és felmegy a járdára az autó és halálra gázolja a 4 éves gyerekét. Egy szoc. munkás mondta: valakinek azokat mondta,nagyjából amit te itt lobogsz - majd megszólalt: véletlen balesetet okozott, börtönben is volt a felesége 2 gyereke meghalt - azt hitte ott süllyed el szégyenében.

Az élet tele van szenvedéssel -és nem tudod, mi van mögötte. Teréz anya (a nemkártyavető) mondta: nem kérdezek senkitől semmit. Segített a fájdalmon, a szenvedésen.

2013. ápr. 12. 20:53
 25/59 anonim ***** válasza:
0%

Érveim nincsenek,nekem tapasztalataim vannak,amit azokkal osztok meg,akiknek szintén vannak,nem az olyanokkal,akik maguk is bevallják,hogy nem tettek semmit sem.

Akik nem tettek semmit sem,csak már a következő beírásuknál pocskondiáznak engem,aki tényleg hitt abban,hogy segíthet és mégsem tudtam,hiszen a segítséget fogadni is tudni kéne,szóval azokkal mit beszéljek?

70%os a felnőttek megsegítésében valóban megkérgesedett a szívem (a fent leírt tapasztalatok miatt),de pl. a gyerekekében nem,hiszen övék a jövő és ki tudja még mi lesz belőlük...

Amiben szintén egyetértek a 19:38-as beíróval,ahol vagyunk ott kell tenni,nem véletlenül vagyunk ott.

2013. ápr. 12. 20:59
 26/59 anonim ***** válasza:
2:53 as kicsit bővebben kifejtenéd?Mert azt hiszem,az alapján,amit a szenvedésről leírsz,mintha azt feltételeznéd,nem tudom mi az a szenvedés?
2013. ápr. 12. 21:06
 27/59 anonim ***** válasza:
"Rosszul segíteni bűn" -ez volt a Máltai szeretetszolg. egyik előadásának a címe. Erről is van szó.Aa lecsúszott alkesz szemébe vágja: te okoztad, magad vagy felelős stb- és a fennt említett balesetről tudomást utána szerzett. Márpedig a boldogtalan szenvedő embereknek segíteni kell -és jól. Nem könnyű, és sok kudarcra van ítélve. Mégis.
2013. ápr. 12. 21:08
 28/59 anonim ***** válasza:

Ha menne az értő olvasás, akkor nem kapaszkodnál ilyen bőszen abba, hogy "nem segítettem, nem tettem semmit". Én pusztán azt kérdeztem többször is, hogy honnan hoztad fel ezt a témát. Tény, hogy nem voltam soha pl. szociális munkás, de nem csak úgy lehet tenni/segíteni.

A pocskondiázásról: ha valaki végigolvassa a kommentváltásunkat, garantáltan több pocskondiázást fog látni tőled.

Ha nincsenek érveid, akkor nincs miről beszélni. A tapasztalat frankó és hasznos dolog, de önmagában, ellenőrzés és logika nélkül szubjektív marad, ezért egy vitában értéktelen.

2013. ápr. 12. 21:11
 29/59 anonim ***** válasza:

Rosszul segíteni bűn,ebben lehet igazság,hiszen egy rossz embert a bajban megsegíteni,hogy talpra tudjon állni és újra ártani tudjon másoknak pl az szerintem.

De azt hiszem a helyes az,ha akkor segítünk,ha látjuk azt,hogy a szenvedő is küzd és nem csak sajnáltatja magát,akkor lehet értelme,én legalábbis erre jutottam és fogok is segíteni,csak nem úgy,mint régen,hogy bedőlök a látszólag szerencsétleneknek,akik pedig magasabbról indultak,mint én stb.

2013. ápr. 12. 21:15
 30/59 anonim ***** válasza:
Mondjuk tudom 21:08-as.hogy a rosszul segítést nem erre a példára írtad,csak ez a dolog engem gondolkodóba ejtett anno...
2013. ápr. 12. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!