Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nektek volt képzeletbeli...

Magyarvitéz kérdése:

Nektek volt képzeletbeli barátotok gyermekkorotokban?

Figyelt kérdés
Sok ismerősömtől hallottam már ezt ,de nem tudom elképzelni hogy lehet kitalálni egy barátot magadnak.

2013. jan. 19. 23:06
1 2 3 4
 21/31 pokahontas ***** válasza:
100%
A gyerekek még "látnak" olyan dolgokat amiket mi felnőttek már nem. A lányom amikor 4 éves volt mesélt a "színes" barátairól, akik áttudnak menni a falon. Azt is mondta, hogy nekem is vannak ilyen barátaim de én nem látom őket..
2013. jan. 23. 11:48
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Általában elalvás előtt "találkoztam" vele. Mindig valami kis kalandba keveredett és " beszélgettünk".
2013. jan. 23. 13:23
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem volt.
2013. jan. 24. 22:09
 24/31 anonim ***** válasza:
88%
Amint bejött a Harry Potter, Harmione, Ron, és a többiek mind a képzeletbli barátaim voltak, és én voltam Harry. harry potter, mint női név, ugyanis lány vagyok. Aztán ha jött valami új könyv, vagy film, pl, Cápasrác és Lávalány, ők is voltak a barátaim ideig-óráig, de mindig Harmionéjékhez tértem vissza. De sohasem beszéltem velük hangosan, max. ha senki sem hallotta, nem rajzoltam le őket vagy ilyesmi, és természetesen nem is láttam őket.
2013. jan. 25. 12:55
 25/31 anonim válasza:
71%
Nekem volt, meg van is :) Mindig elmesélem neki a bajaimat, azokat, amikről mással nem szeretnék beszélni, és olyenkor mindig jobb :)
2013. jan. 26. 23:30
 26/31 anonim ***** válasza:
73%

minden gyermeknek van egy képzeletbeli barátja legyen az manó vagy állat egy a lényeg legyen kihez motyognia. De ez a barát alkotás elmegy értelmi fejlettségéhez képest 5-7-8 éves korig-- utána már veszélyes és nem ajánlott, a fantáziádat inkább alkotásba fektesd.

Lefestegeted amit elképzelsz vagy látsz vagy alkotni akarsz de soha ennél tovább ne menj!

2013. jan. 29. 19:02
 27/31 anonim válasza:
Nekem volt voltak barátaim nem arról van szó me most is vannak ! De neke azért kellet 1 képzelet belli barát úgy hívták hogy, Mary :))
2013. jún. 29. 11:11
 28/31 anonim válasza:
Mert* bocsánat férre írtam :)
2013. jún. 29. 11:12
 29/31 anonim ***** válasza:
10%

a gyerekeknek átlagosan kb. 3-4 éves korig még nyitva van a harmadik szemük,és látják a szellemeket...nekem is voltak "képzeletbeli" barátaim,de igazából nem hiszem,hogy képzeletbeli barátok voltak...szellemekre tippelnék:ddd

U.i:még néha most is látok ilyeneket,de csak pár pillanatig:\:s

2013. dec. 2. 16:18
 30/31 anonim ***** válasza:

29/ Nincsenek szellemek ez csak a felnőttek kitalációja vagy még szebben hazugságai.

A kis gyermek mivel nem mindig van reá idő így magában játszik és kivel beszélgessen a babáival és a képzelt személyekkel akit látott a tv ben akire ráhúzhatja a szeretet emberek szerepét is de igy van kihez szólnia van kivel elismételni mind azt amit előtte a felnőttektől hallott, látott vagy bele tettek.

Ha egy kisgyermeket bántalmaznak és az eset a rendőrségre kerül, akkor képtelen lenne elmesélni mind azt amit el kellett szenvednie egy rossz családban vagy egy idegentől.

az ilyen estben célszerű alkalmazni a játékok használatát vagy a papírt és ceruzát ha kicsit nagyobb-- eljátssza a babákkal, vagy lerajzolja azt, ami történt vele.

Na ugyan igy játszik a gyermek egyedül is és elképzelt személyekkel is, hisz ha kevés a baba akkor kitalálja őket. annyira beleélni képes a gyermeki tudat abba amit játszik, hogy el is hiszi, hogy a képzelt személy is jelen van.

A baj akkor kezdődik ha a felnőtt is elhiszi, ezt a játékos nem létező alakot.

2013. dec. 2. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!