Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nektek volt képzeletbeli...

Magyarvitéz kérdése:

Nektek volt képzeletbeli barátotok gyermekkorotokban?

Figyelt kérdés
Sok ismerősömtől hallottam már ezt ,de nem tudom elképzelni hogy lehet kitalálni egy barátot magadnak.

2013. jan. 19. 23:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
nekem most is van
2013. jan. 20. 00:27
 12/31 anonim ***** válasza:
Nekem is van :3 20f
2013. jan. 20. 02:45
 13/31 anonim válasza:
11%
Sose volt... eszembe se jutott :)
2013. jan. 20. 04:13
 14/31 anonim ***** válasza:
69%

Azért arra kíváncsi vagyok, hogy aki azt írja sose volt az honnan emlékszik rá. Nekem pl. nincsenek vagy alig vannak két éves kori emlékeim. Lehet, hogy nektek is volt csak már elfelejtettétek. :) Meg sok kisgyerek beszél magában. Gondolom a képzeletbeli barátjukkal.

Egyébként én nem tudom, hogy nekem volt e, de állítólag sokat gagyarásztam magamban, szóval elképzelhető. :D

2013. jan. 20. 04:35
 15/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem tudom mi volt, nem az a kifejezett képzeletbeli barát, mert semmi láthatatlan gyerekkel nem játszottam, viszont nagyon sokáig valakinek rendszerint elmeséltem gondolatban, hogy mi történt velem. Pedig voltak barátaim a sulin kívül is, osztálytársaimmal is barátkoztam iskolán kívül is, tehát még azt sem lehet mondani, hogy nem lett volna kivel beszélgetnem. Ráadásul ez egész tizenéves koromig eltartott. A mai napig nem tudom kinek meséltem, mert sosem szólítottam meg. Nem beszélgetés volt, csak én meséltem. Persze ahogy írtam, gondolatban.
2013. jan. 20. 08:46
 16/31 A kérdező kommentje:
Én 7 -éves koromig olyan helyen laktam ahol nem nagyon volt más velem egykorú ,legfeljebb az óvodában voltak barátaim.De mégsem találtam ki soha egyet sem magamnak.Nem tudom mért.
2013. jan. 20. 10:26
 17/31 anonim ***** válasza:
persze hogy volt még mindig van XD
2013. jan. 20. 18:39
 18/31 anonim válasza:
41%
Ha nem növi ki, akkor valószínüleg skizofrén! Ha arra adódna a sor, hogy túl komolyan veszi és nem oszt meg senkivel semmit, csak a képzeletbeli barátjával, akkor forduljatok segítséghez, ez komoly.
2013. jan. 21. 01:46
 19/31 anonim válasza:
14%

Utolsó!

Te nagyon hü.lye vagy!

Kezeltessed magadat!!!!

2013. jan. 21. 08:52
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek üzenem, hogy ha egy gyermeknek képzeletbeli barátja van az nem beteges! Természetes pszichológiai dolog, és a legtöbb gyereknek van, még ha felnőttként nem is emlékszik rá. Ebben az évben fogják kihúzni a "betegségek" listájáról a Világ pszichológiai és pszichiátria betegésgek könyvében.
2013. jan. 22. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!