Valami gond van velem?
Figyelt kérdés
A problemam a kovetkezo : kb naponta egy 10 percig olyan erzesem van mintha mar megalmodtam volna ( tudom a dejavu ) de 10percig es rossz erzes van kozbe mintha felnek valamitol es olyan felelem hogy mar zokogok annyira felek... Ma pl. olyan erzem volt h betornek.. Futkaroztam ablaktol ablakig bujkaltam a hazban... egy ido mulva ez elmullik es ugymond "vissza terek" .. 17/L2012. dec. 22. 21:06
1/4 anonim válasza:
Nincs veled gond. Túl élénk a fantáziád, és ehhez túl ingerszegény környezetben vagy.
2/4 anonim válasza:
Egyszer én is a fenti tanácsot kaptam, és igaza volt. :)
3/4 anonim válasza:
Ne fantáziálj és ne figyelj oda arra a sok marhaságra amit még a felnőttek is hazudnak, mint holt szellemek meg rontó ártó szellemek-- mert csak hazugságok.
Csak az élők jelenthetnek veszélyt-- tehát ha egyedül vagy legyen zárva az ajtó és akkor biztonságban vagy. De ha ezek a majrés óráid nem szűnnek és újra meg újra képzelődsz a korod miatt tessék elmenni gyermek pszichiáterhez és beszéld ki hogy helyre tehesse benned a dolgokat.
4/4 Tamás Urbán válasza:
Csak elfogyod a cukrom s mentem nállad kérni de bevolt zárva az ajto ezért az ablakokon probáltam bemenni
Amugy nincs semmi gond veled élénk a fantáziád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!