Letezik olyan, hogy gondolatolvasas?
Azt, hogy te látni fogod, mi zajlik mások fejében, ezt úgy ahogy van el lehet felejteni.
Láthattad a válaszolók között az ezo-maszlagot, hogy van aura, meg energiamező, meg rezgéssík, amit lehet érzékelni - ezekről látszik, hogy már a nyolcadikos fizikát sem tették magukévá, csak dobálóznak a szavakkal.
Ja, és erre jön a sablonválasz, hogy "az oktatás kiöli a spiritualitást a szegény gyerekből". Erre azt tudom mondani, hogy engem soha senki nem tanított arra, hogy nem létezik gondolatolvasás. Vajon miért van az, hogy egy ezós SEMMIT nem ért a fizikához? Nem az van, hogy ismeri a természettudományos téziseket és elutasítja őket, mert ellent mond az általa tapasztalt spiritualitásnak. Az ezósoknak halvány lila gőze sincs pl. az energia szó jelentéséről.
Természetes formájában statisztikailag nem létezik. Lehetnek egyedi élmények, de azzal Te nem mész sokra.
Technológiai fejlesztések folyamatosan vannak, de csak akkor lehet a boltban kapni, ha már minden katonának lesz, egyébként. Szerintem 50-100 év mostantól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!