Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Letezik olyan, hogy gondolatol...

Letezik olyan, hogy gondolatolvasas?

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 16:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy te látni fogod, mi zajlik mások fejében, ezt úgy ahogy van el lehet felejteni.

Láthattad a válaszolók között az ezo-maszlagot, hogy van aura, meg energiamező, meg rezgéssík, amit lehet érzékelni - ezekről látszik, hogy már a nyolcadikos fizikát sem tették magukévá, csak dobálóznak a szavakkal.

Ja, és erre jön a sablonválasz, hogy "az oktatás kiöli a spiritualitást a szegény gyerekből". Erre azt tudom mondani, hogy engem soha senki nem tanított arra, hogy nem létezik gondolatolvasás. Vajon miért van az, hogy egy ezós SEMMIT nem ért a fizikához? Nem az van, hogy ismeri a természettudományos téziseket és elutasítja őket, mert ellent mond az általa tapasztalt spiritualitásnak. Az ezósoknak halvány lila gőze sincs pl. az energia szó jelentéséről.

2012. nov. 23. 12:33
 12/28 anonim válasza:
65%
Létezik. A vajrayāna vagy tantrayāna (gyémánt út, tantrikus út) buddhista hagyomány nyolc mahāsiddhit (nagy "mágikus" képességet) ismer, ezek egyike a prãkãnya, a töretlen akarat, mely magában foglalja a telepatikus képességeket is. A történelem 84 mahãsiddhát (olyan tantrikus mester, aki bírja valamennyi mahãsiddhit) ismer. Természetesen a mahãsiddhik megszerzése senki elől sincs elzárva.
2012. nov. 24. 15:23
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
Létezik sajnos...
2012. nov. 25. 07:25
 14/28 anonim ***** válasza:
Igen, biztos te is tudsz előző.... Én meg teleportálni tudok.
2012. nov. 25. 09:46
 15/28 anonim válasza:
Én hülyeségnek tartom...
2012. nov. 25. 12:31
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem tudok teleportálni, sem gondolatot olvasni, de az enyémben már olvasott egy munkatársam, nem tudom hogyan csinálja, pontosan megmondta mire gondolok és azt is hogy mikor, azóta eljöttem onnan, félek tőle. Ezért írtam, hogy sajnos létezik.
2012. nov. 25. 12:45
 17/28 anonim ***** válasza:
41%
Én elhiszem, én is komolyan tudok teleportálni. Írd le a neved és a lakcímed és máris odateleportálok hozzád.
2012. nov. 25. 13:06
 18/28 homo ludensz ***** válasza:
92%
Kár hogy minden ilyen téma személyeskedésbe torkollik. Aki a 8.-os fizika könyvnél tart az az ő dolga.Mérjen súlyt,hosszúságot és egyebeket és ne ide irkáljon ledorongolva másokat. Van aki focizni szeret míg más a lepkegyűjtésért rajong. Mindketten lehetnek sikeresek a saját táborukban.
2012. nov. 25. 18:49
 19/28 kuszi válasza:

Természetes formájában statisztikailag nem létezik. Lehetnek egyedi élmények, de azzal Te nem mész sokra.

Technológiai fejlesztések folyamatosan vannak, de csak akkor lehet a boltban kapni, ha már minden katonának lesz, egyébként. Szerintem 50-100 év mostantól.

2012. nov. 26. 14:21
 20/28 vasálarcos válasza:
egyértelműen, különösen a gyerekek profik benne. Kutya is képes rá, egymásra hangolódás kérdése
2012. nov. 27. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!