Szerintetek létezik gondolatolvasás? Ti hisztek benne? Ha igen, hogy és honnan lehet megtanulni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 10:27
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy időnként mindenki képes rá véletlenül. De ha létezne, vagy fejleszthető lenne, nem lenne annyi félreértés az "egyéb" módok hiányosságai miatt, úgyhogy nem ártana...
4/10 anonim válasza:
Szerintem van, sőt, szerintem másokra is képesek lennénk (nem varázslásra gondolok), ha az agyunknak nem csak 10%-át használnánk... bizonyított, hogy vannak olyan emberek, akik jobban kihasználják az agyukat, így képesek felfogni és kiszámolni olyan dolgokat, amiket más nem is tud... de ezekből nagyon kevés van, és ők is a nasahoz vagy hova kerülnek (egyszer volt róla egy kisfilm féleség) ahhol azt vizsgálják, hogy ők miért képesek errre.. pl: nem tudom hallott e valaki arról a tolószéges zseniről aki a disvovery-n szokott lenni, beszélni sem tud, csak robothangon szólal meg, de leírta és kiszámolta az ügynevezett "térutazást" (csillagkapu féleség) le is rajzolta meg is csinálták egy kb 1 m távolságban? (ez nem pontos) de nagyobb méretekben nem lehet, mert valami olyan energia kell hozzá ami csak légüres térben van... és stb és stb.. :) szóval szerintem ja, csak nem ezek az utcai jósok tudják csinálni :D
6/10 anonim válasza:
10:59
Ugye te sem gondolod komolyan azt a sok hülyeséget, amit leírtál.
7/10 anonim válasza:
ez nem hülyeség... jó, én sem hiszek sok mindenben, de ezt nemrég olvastam egy újságban és a discovery-n is ment egy ilyen műsor... szóval nem kell elhinni.. ez csak az én véleményem és hát igaz.... am meg az agyunknak valaki a 10%-át se használja ki... azért ha az egészet kihasználnák egy kicsikével zsenibbek lennénk, nem gondolod? de miért köt mindenki bele mindenkibe? felmentem egy kérdésre, ott is veszekednek..... ennél a kérdésnél véleményt kell nyílvánítani.... n
8/10 anonim válasza:
Az agyunk teljes egészét használjuk. Szerinted, ha csak 10%, akkor minek van ott a többi? Vagy a 10% lötyögne a fejedben?
9/10 anonim válasza:
Olvasgattam a neten, és nem tudjék pontosan, hogy mennyi %-át használjuk, ez a 10% onnan ered, hogy Einstein mondott valamit... de ő lehet, hogy nem arra értette... a tudósok sem tudják pontosan, azt tudják, hogy ez az érték közelebb van a 100 hoz, mint a nullához.. lehet, hogy nem írtam pontosan, én is az Einstein-est hallottam... de most őszintén, déged miért bánt ez a dolog? ha megkérdezed az embereket, nagyrészük azt mondaná, hogy 10%, mert ez az elterjettebb... :)
10/10 anonim válasza:
Már felfedezték,hogy kamu,ha agyunknak csak 10%-t használnánk,akkor hát az elménk egy béka teljesítményét tudná nyújtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!