Letezik olyan, hogy gondolatolvasas?
'gondolatolvasas' még nem hallottam róla... De lehet ki tudja.
A gondolatolvasás hát ilyenröl már hallottam... De nem hiszek benne. Jobb ha te se mert akkor nem marad túl sok barátód, ismerösöd!
"nem marad túl sok barátód, ismerösöd"
Vagy újakat szerez. :DD
Amúgy nem létezik, legalábbis nem született még egyetlen bizonyított eset sem, pedig még él az 1millió dolláros díj annak, aki megcsinálja.
2.Válaszoló fail. Minek okoskodsz ha te is hiányt szenvedsz helyesírásból?
Kérdésre: nem.
Én olvasok a gondolatodban.
Azt érzékelem, hogy egy széken ülsz, bámulod a monitort és épp azt gondolod, hogy MACSKA ÜL AZ ÁGON.
Ugye hogy ugye? :))
Az ember nem csak fizikai testből áll, van körülötte egy energiatest (aura, lélektest, asztráltest, stb. ez mind ugyanazt jelöli). Ha ezt képes vagy érzékelni, akkor képes lehetsz a gondolatokat is olvasni. Ha több ember van egy helyiségben, akkor viszont nehezen lehet érzékelni, hogy melyik gondolat melyik emberhez kötődik.
Sok kísérlet is bizonyítja, hogy létezik. Szovjetúnióban sokat kísérleteztek ezzel, meg persze a titkosszolgálatok is. Gondolatokat küldtek egymásnak nagy távolságokon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!