Hogyan lehet ezeket meg csinálni?
(Kíméljenek az olyan emberek akik nem oda illő dolgokat írnak.)
Nagy problémám van. Amióta ide költöztün az új helyre aztó csak jönnek a problémák és nem igazán tudom meg magyarázni hogy hogyan történnek ezek a dolgok és szeretnék erre megoldást találni. Sokszor érzem azt hogy valami/valaki van ebben a lakásban, rosszdolgok, esetleg az emberek nek a problémási ittmaradtak. 3 hónapja lakunk az új lakásban és az első perctől jönnek PL: (veszekedés nap mint nap,családi problémák, meg mint ha nem is mi lennénk azok sokszor, néha romokba hever az életünk, páromnak megy tönkre a munkahelye, sokkal többet iszik stb..) a problémák amik az élőt nem igen voltak.
Valami megoldást szeretnék. Valahogy meg kell tudakolnom mik folynak itt. Sajnos nem használ a gyertya amint eléget még rosszabblet a helyzet. Úgy vettem észre akik itt laknak azok is hasonló helyzetben vannak.
Esetleg szellem idézés? Vagy valami komolyabbat tudtok mondani? Illetve egyszerü
Nem veszed észre, hogy nem a lakással van a gond, hanem valami más?
Állandóan nagy otthon a feszültség, a férjed iszik. Jóhogy a gyerek is nyűgösebb lesz.
Persze könnyebb a szellemekre fogni, mint rendbetenni az életedet...
Golan Trevize
De a lakással van a probléma meg a házzal.
Állandóan nagy otthon a feszültség, a férjed iszik. Jóhogy a gyerek is nyűgösebb lesz. De te nem tudod hogy mik voltak azok amik elözőleg történtek mielött ide költöztünk. Te sajnos nem vagy ilyen helyzetben. Te nem tudod azt hogy egy ház is vagy az embereknek a a rossz életvitele illetve a múltja amik vannak azokat ide be hozzák és rajtunk csattannak le. Itt nem a pszichológust kell mindjárt meg környékezni mert problémák vannak hanem amik itt vannak gonoszságok azokat kell ki űzni innen. De látom te nem érted amit le írtam. Legközelebb olvasd el amiket le írtam aztán válaszolj. Ha meg nem tetszik amit írtam vagy ezek a dolgok akkor nem is kell meg nézni sem a kérdést sem a válaszokat. Ide nem utálatoskodni kell jönni ha nem segíteni végül is azért jön fel ide az ember hogy segítsenek. De te csak provokációt szeretnél úgy látom.
. Te nem tudsz semmit milyen volt az előtte mielőtt ide költöztünk. De látom nem értesz és látom nem tudod fel fogni akkor nagyon kicsi az értelmi szinted.Te tudod? Velünk laktál? Én tudom.
És ha nem tetszik akkor el lehet menni. Nem kell itten írogatni provokatív válaszokat. Nem is értem mért írogatnak az olyanok akik nem hisznek az ilyesmiben. De majd ha átélik azokat a dolgokat amiben előtte nem hittek akkor majd hisznek benne.
Még egyszer el mondom azoknak akik nem értik és kérem azokat akik nem olvasták el hogy még egyszer olvassák el az elejétől a végéig. Hogy mielőtt ide költöztünk volna minden rendben volt aztán minden meg változott. Úgy értve hogy jöttek a problémák jó előtte is voltak de nem ennyi mint most. És ezt nem a pszichológussal kell meg környékezni hogy menjek oda mert bolond vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!