Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan lehet ezeket meg csinálni?

Hogyan lehet ezeket meg csinálni?

Figyelt kérdés

(Kíméljenek az olyan emberek akik nem oda illő dolgokat írnak.)

Nagy problémám van. Amióta ide költöztün az új helyre aztó csak jönnek a problémák és nem igazán tudom meg magyarázni hogy hogyan történnek ezek a dolgok és szeretnék erre megoldást találni. Sokszor érzem azt hogy valami/valaki van ebben a lakásban, rosszdolgok, esetleg az emberek nek a problémási ittmaradtak. 3 hónapja lakunk az új lakásban és az első perctől jönnek PL: (veszekedés nap mint nap,családi problémák, meg mint ha nem is mi lennénk azok sokszor, néha romokba hever az életünk, páromnak megy tönkre a munkahelye, sokkal többet iszik stb..) a problémák amik az élőt nem igen voltak.

Valami megoldást szeretnék. Valahogy meg kell tudakolnom mik folynak itt. Sajnos nem használ a gyertya amint eléget még rosszabblet a helyzet. Úgy vettem észre akik itt laknak azok is hasonló helyzetben vannak.

Esetleg szellem idézés? Vagy valami komolyabbat tudtok mondani? Illetve egyszerü

2012. okt. 16. 10:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Most akkor miért vagytok itt? Valami bajod van? Nekem írtad utolsó?
2012. okt. 16. 12:26
 12/26 anonim ***** válasza:
47%

Ha úgy vetted észre, hogy akik ott laknak, azok is hasonló helyzetben vannak,( ha szomszédokra gondolsz),akkor inkább az lehet az ok, hogy rossz helyen van az egész épület.És akkor ez a szomszédokra is vonatkozhat.Ha ez lenne a helyzet, ez ellen nincs más, megoldás, mint a költözés.Ilyen rossz hely lehet például:régi temetőre, hulladéktelepre, vágóhídra és egyéb negatív területre épült ház.Vagy ha különösen ártalmas geopatikus sugárzások haladnak az épület közelében.

Ezért is mondom, hogy az épület történetéről meg kellene tudnod, amit csak lehet.Esetleg ha gondolod, privátban küldhetsz nekem fotót a házról, hátha többet tudok mondani.

2012. okt. 16. 12:51
 13/26 A kérdező kommentje:
El felejtettem azt is írni hogy itt ahol lakunk sokkal sírosabb, nyugtalanabb a kisfiam. Sokszor nem tudom meg nyugtatni mindent meg próbáltam. Meg éjszakai fel kell ami nem igazán történt még ilyen. A párom is mondta korábban hogy ö is érzi azt hogy evvel a lakással nincs rendben valami meg ugye a munkatársai is meg változtak amióta ide költöztek meg egyes emberek is.
2012. okt. 16. 13:16
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

Ha ezt érzed,akkor költözni kell. Keress egy másik házat,ha a tulajdonotok,akkor menjetek albérletbe,és adjátok ki ezt,ha nem sikerül eladni.Elmondásodból érzem a félelmet,és az aggódást,mellyel a családodat félted.Én hiszek az efféle megérzésekben,amire nincs semmilyen racionális magyarázat,mégis tudod,hogy ott van.

Írhatsz privátban,szívesen meghallgatlak.

2012. okt. 16. 13:55
 15/26 A kérdező kommentje:

Esetleg arra gondoltam hogy meg idézhetném azt aki ezt velünk csinálja. Vagy meg tudakolni hogy mit akar stb...

Esetleg ha el megyek ezoterikus boltba ott tudnak segíteni.

De ebbe a szellem idézős dologba nem szeretnék senkit bele vonzani. egyedül szeretném csinálni meg szeretnék a gonosszal küzdeni.

2012. okt. 16. 14:31
 16/26 Golan Trevize ***** válasza:
43%
Neked nem szellemírtók, hanem egy jó pszichiáter kell...
2012. okt. 16. 14:41
 17/26 A kérdező kommentje:

Hogy beszél? Ki vagy te? Neked kellene nem? minek írsz ide? Nem téged kérdeztelek te paraszt.

"(Kíméljenek az olyan emberek akik nem oda illő dolgokat írnak.) "

2012. okt. 16. 15:00
 18/26 A kérdező kommentje:
Látom nem fogtad fel hogy mit írtam élősszőr záró jelbe. Előbb olvasni kellene mielőtt véleményt nyilvánítasz.
2012. okt. 16. 15:01
 19/26 Atropa Belladonna válasza:
52%
Végy egy fej káposztát , áztzasd három napig lónyállal kevert kecskeürülékben, utána rakj hozzá három tojást....érleld 1hónapig.Aztán akaszd ki valami központihelyre. A családi és egyébb összetűzések ellen kiváló,csak lehet kicsit magányos leszel....
2012. okt. 16. 15:12
 20/26 A kérdező kommentje:

Atropa Belladonna

Butaságokat írsz. Azt se tudod szerintem magad se mit írogatsz.

2012. okt. 16. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!