Miért van az hogy mindig 1 perccel a telefonébresztés előtt felkelek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 03:14
2/12 anonim válasza:
Örülj neki. Nekem jó sokáig csöröghet.
3/12 anonim válasza:
ez nálam is így van. mindig megijedek a csörgésétől, ezért hozzászoktam hogy felébredjek előtte
4/12 anonim válasza:
A szervezeted megszokja egy idő után, ha mindig pontosan kelsz, és már tudni fogja, hogy idő van :) ez nagyon sok embernél előfordul.
5/12 anonim válasza:
Belső óra.
Én is ilyen vagyok. Néhány perccel az óra csörgése előtt felébredek.
Azért mert a testem/agyam így szokta meg, és akkor is felébreszt a szemét ha még tudnék aludni... :)
(Van hogy hétvégén is, pedig akkor nincs időre kelés.)
6/12 anonim válasza:
Miért írtok neki ilyeneket ezo kategóriában?
ez a telefon szelleme
8/12 sl zoli válasza:
Valóban van a szervezetnek egy belső órája, de egyébként programozni is lehet magad. Egy kicsit komolyabb elhatározás és rákoncentrálás. Ennyi.
Itt le van írva a módszer, nagyon egyszerű:
9/12 A kérdező kommentje:
utolsó: Elolvastam. Hát ijesztő az emberi agy. Ijesztő hogy akár 8-9 óra alvás után álmunkban sem veszítjük el az időérzékünket. És voltam így én is, elalvás előtt gondoltam hogy ekkor és ekkor felkelek, és magamtól felkeltem.
2012. okt. 12. 11:13
10/12 anonim válasza:
De ezt én se értem , ha 5 re rakom be akkor 5 előtt kelek fel ha 6 ra hatelőtt ha 2 re akkor kettő előtt , ennek semmi köze nálam a szokáshoz . De én is mindig félek az ébresztőtől xD , volt időszak amikor arra ébredtem és nem keltem akkor még fel előtte egy percel , és mindig ojan rosz érzés volt hogy ez a hang azt jelzi hogy fogjak neki tanulni , vagy készüljek és nem aludhatok ;/ . Szóval az is lehet hogy az agy felfogta ezt és megment a rémes érzéstől .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!