Fehér bicikli? Mit tudtok róla? Azt hallottam halálthoz.
Figyelt kérdés
Mult héten kaptam egy fehér színű biciklit. Azt mondták nekem, hogy a fehér bicikli halált hoz. a Google-ban nem találtam ilyen babonát. Viszont ma a elütöttek mikor , azzal a biciklivel közlekedtem. Komoly sérülésem nem lett, viszont 1 hajszálon múlt az életem.
Vélemény ki tud valamit a fehér bicikli babonáról?
Állítólag egy filmben látták, valaki esetleg a film címét nem tudja?
2012. szept. 24. 20:17
1/12 anonim válasza:
Elég egyszerű:ha nem tetszik a színe fényezd át neked tetsző színre és akkor nem kell ilyen babonától tartanod
Elemér jósnő
3/12 anonim válasza:
Tudod azzal jár a postás és neki az a dolga hogy dolgokat hozzon ....
6/12 anonim válasza:
A fehér bicikli annak a jelképe, hogy valahol halál történt. Egy jelképes fehér biciklit szoktak kitenni olyan helyre, ahol biciklist elütöttek, nem a biciklis volt a hibás, és meghalt. Hogy neked fehér bicajod van, semmit se jelent. Nekem az volt 10 évig, sose volt balesetem.
7/12 anonim válasza:
Ez nem vicc ám, egy fehér bicikli magában is van olyan veszélyes mint egy taknyos zsebkendő. Általában nem azért történnek egyébként balesetek, mert a járműnek halált hozó színe van, hanem mert az egyik ember (vagy mindkettő) figyelmetlen.
8/12 anonim válasza:
Te jó ég! Fehér bicikli?? Fehér biciklin jár a Halál, ez köztudott. Már a régi rómaiak is rettegtek a fehér biciklitől, sőt a legújabb kutatások szerint, amint azt dr. James Trottwood Hinkelstein a Harvard egyetem Velocipedológiai tanszékének vezetője minden kétséget kizáróan bebizonyította, már a Lascaux-i barlagfestmények között is feltűnik egy fehér biciklin közlekedő halál-figura. Szóval én a helyedben vigyáznék.
9/12 A kérdező kommentje:
hát nagyon kösz az értelmetlen válaszokat. szerintem ti is elgondolkodnátok ha hasonló dolog történne veletek. -.-"
2012. szept. 25. 09:14
10/12 anonim válasza:
Én nem gondolkodnék el rajta. Amúgy meg nyilván azért értelmetlenek a válaszok mert a kérdésnek sincs értelme. De ha mindenképp választ szeretnél: Semmit sem jelent az hogy fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!