Találkozásom lehetett a szellemi tanítómmal?
Sziasztok,
már másodjára kértem imában alvás előtt, hogy vezessen ki testemből és mutassa meg a magasabb létsíkokat, világokat nekem, hogy spirituálisan elkezdjem komolyabban járni az utamat.
Rá fél órával nem bírtam megmozdulni, de még a szemem se kinyitni, erős jéghideg fuvallatokat éreztem az ágy mellől. El kezdtem gondolkozni, ha ő a vezetőm lenne nem félelmet és hideget kéne éreznem. Ekkor valami oknál fogva olyan érzésem volt, mintha "felébredtem" volna, és egy ággyal arrébb fekvő apámat próbáltam felkelteni.
Ekkor a kezem átlátszóvá vált és átnyúltam rajta... :S
Majd tudatosult, hogy ez nem lehet a rendes fizikai testem. Ezután hatalmas zuhanást éreztem és felkeltem.
Lehetséges szellemi tanítóm jöhetett el valóban értem, meghallgatva kérésemet?
De akkor mért hűvös levegőt éreztem, és ezáltal mért keletkezett bennem hatalmas félelem?
Köszi előre is!
27/F
Egyetlen alvasparalizisre emlekszem gyerekkorombol, ami nagyon megijesztett, es persze utolag tudtam meg, mi ez. Az agykontroll alomkontroll technikajat ismerem meg, többször hasznaltam regebben, es csak jot tudok erröl mondani. De olyat sosem kertem, hogy talalkozni szeretnek valami "e vilagon tuli" vilaggal, lennyel.
En ugy latom, ennek nincs ertelme. Mert erre a Földre nemhiaba születtünk korlatozott tudattal, es pont ezekkel a korlatokkal. Szerintem, ha tanito a feladatod ezen a Földön, akkor azt földi mivoltodban kell teljesitened, nem az "e vilagon tuli vilag" segitsegevel, mert akkor ez a Te feladatod, nem azoke a lenyeke!
Nekem az elmenyed inkabb egy szellemidezesre emlekeztett, elkepzelhetönek tartom, hogy szellemi vezetöt kerve ily modon, keresedre, nyitotta valtal kapcsolatba lepni egy "e vilagon tuli" akarmilyen energiaval. A szellemidezes azert veszelyes, mert nem tudjuk, mi van a földi korlatozott tudatunkon tul (ez a földi eletünk ara!, ezt vallaltuk), igy akarmilyen jo vagy rossz energiat is bevonzhatsz. Kb. mintha szerencsekartyabol huznal egy lapot, vallalva a következmenyeket, hogy amit huzol, teljesited.
En annyit tudok az "e vilagon tuli" erökröl vagy lenyekröl, hogy vannak, mindegy, hogy lenynek, elementalnak, szellemnek, erönek, energianak vagy minek nevezzük, de ha minden energia (ha mi is apro energiareszecskekböl vagyunk), van földi szemmel normalisan nem erzekelhetö energiak is. Meg a fizika is beismeri, hogy "semmi sem vesz el, csak atalakul", tehat ez nem kerdes.
Es mivel minden polaris (ebbe nem mennek bele), nagyon valoszinü, hogy "odaat" is van jo es rossz is. Tehat karos lehet, haszna meg semmi, akkor minek? Lehet, hogy több szellemi erö is van, vannak jok es rosszak, es ki tudja, nalad ki jelentkezett. Ki tartja magat szellemi vezetönek, vagy ki jelöli ki, hogy ö az - ilyen kerdeseket is felvet. Mert eszerint jelentkezik valaki az ilyen keresekre. Meg a Bibliaban is az van, hogy "kerj es megadatik", tehat szerintem figyelj jobban, mit kersz!
Miert nem azt kerdezed ugyanilyen intenzitassal, hogy "kerlek Istenem/Mindenseg...stb, adj valaszt arra, hogy lephetek a gyógyítás útjára, mit kell tennem?
Ezt meg bele akartam irni: sztem az alvasparalizis eleg rejtelyes dolog, mert nem annyira kezzelfoghato, vagy utolag bizonyithato, ami ott törtenik. Igy szemelyes velemenyem, hogy nem tartom kizartnak, hogy van valami atfedes az alvasparalizis, "e vilagon tuli vilag" között. Esetleg ha valaki nagyon enervalt (energiai, csakrai alulmüködnek), akkor kiszolgaltatottabba valik mas energiat rablo lenyekre? De a keresedet, ha kellö intenzitasu, megkapod a vilagegyetem egyszerü törvenyei miatt, csak emiatt is lehetett.
(Egyebkent agykontrollban az elvaras alatt pont ezt a kivancsisagot, intenzitast ertik, ahogy az almodat is vartad! Hit+vagy+elvaras kell a megvalosulashoz, es mindez az agy alfa szintjen fokozott erövel hat, amiben Te is voltal, tehat Te tulajdonkeppen ugyanigy csinaltad. Tehat figyelj, mit teremtessz igy! Inkabb a lotto telitalalatra koncentralj igy! :)))
18.54.
szerintem nem a "szellemi tanítód" jött el
úgy vélem, ezek nem túl jó és helyes tapasztalások,
biztos, hogy valami hiba van bennük
a hidegérzet, hidegség azt jelenti,
hogy energiákat vesznek el tőled, a mutatványért cserébe
azt látjuk, hogy a mutatvány eléggé primitív és féligsikerült
nem kellene ezekkel az entitásokkal "barátkoznod"
megértésre lenne szükséged (ha képes vagy rá),
akkor talán találnál egy sokkal nagyobb, ősibb, eredetibb entitást,
akit sem élet sem halál (=a változások) nem fog meg
"mielőtt ezek a világok lettek: én vagyok!
ezek a világok elmúlnak (=változásnak alávetettek) : én (viszont) vagyok!" - ezt kellene megÉRTened (talán)
akkor a saját erődből repülhetnél és szállhatnál,
nem más entitások tőled elrabolt és kis részben visszaadott energiájával
szóltam ISA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!