Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Harmadik szemre mantrázás...

Harmadik szemre mantrázás lenne leghatékonyabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

eddig azt vettem észre, hogy 3. szemes meditáció, gyertyanézés, és OM mantrázást összehasonlítva, mantrázás után szokott nagyon bizseregni a két szemöldököm közt.

Valóban ez a jel arra utalhat, hogy mantrázás mozgatja meg legjobban a 3. szememet?

Voltam tegnap amúgy egy beavatáson is egy reiki mesternél, aki országos hírű. Csinált harmadik szemes beavatást, valami szellemi vezetőt is segítségül hívott, és olyan volt, mint akit megkeresztelnek. :)

Azt mondta 21 napos ez a tisztulási folyamat. Még aurát se nagyon érzékelem, csak ilyen átlátszónak, max néha 1-2 színt látok benne, de ez elég gyér.

Létezhet valóban ez a 21 napos beavatási dolog?

Előre is köszi a véleményeket a mantrával és ezzel a beavatással kapcsolatban is! :)

26F

2012. szept. 4. 21:09
1 2 3
 21/22 homo ludensz ***** válasza:
Én vagyok az a tudatlan ember aki a tobozmirigyet felhoztam.Azt én is tudom már vagy húsz éve hogy a homlokon is van csakránk. Azt is tudom hogy a természeti népeknél szokás volt egy darab homlokcsont eltávolítása nos én azt nem vállalnám.Kaptam én is néhány beavatást az idők során és sok sok tanácsot arra hogy hogyan szorgalmazzam a 3. szemem megnyitását.Leírom ha érdekel hogyan is zajlik le és miként működik a 3. szemmel való látás.
2013. szept. 14. 13:27
 22/22 A kérdező kommentje:

Írtam priviben, várom válaszodat!

Előre is köszi!

2013. szept. 16. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!