Harmadik szemre mantrázás lenne leghatékonyabb?
Sziasztok,
eddig azt vettem észre, hogy 3. szemes meditáció, gyertyanézés, és OM mantrázást összehasonlítva, mantrázás után szokott nagyon bizseregni a két szemöldököm közt.
Valóban ez a jel arra utalhat, hogy mantrázás mozgatja meg legjobban a 3. szememet?
Voltam tegnap amúgy egy beavatáson is egy reiki mesternél, aki országos hírű. Csinált harmadik szemes beavatást, valami szellemi vezetőt is segítségül hívott, és olyan volt, mint akit megkeresztelnek. :)
Azt mondta 21 napos ez a tisztulási folyamat. Még aurát se nagyon érzékelem, csak ilyen átlátszónak, max néha 1-2 színt látok benne, de ez elég gyér.
Létezhet valóban ez a 21 napos beavatási dolog?
Előre is köszi a véleményeket a mantrával és ezzel a beavatással kapcsolatban is! :)
26F
Lánggal gyakoroltam sokat, látom a sárga láng kék auráját tartósan is gyertyameditáció közben.
15e Ft-ot kért a "mesterem" ezért.
"Amúgy mesterem azt mondta szellemvilágot nem fogom látni, mert az már fekete mágiával megtörténő nyitás lenne. Véleményetek?"
valamit elvéthetett a mestered - most képzeld el az angyalokat mint fekete mágiát... szerinted?
:)
Hát nekem is fura... lehet sikerült egy kóklert kifognom... :)
De ezek jó jelek, ha szemöldököm között nagyon gyakran bizsereg, nem? ;)
nem tudom, nekem még nem bizsergett :)
de ettől persze még lehet jó jel
nézz utána a csakráknak, tisztogasd meg a harmadik szem csakrát - meditálj, és hagyd, hogy vezessenek
:)
Többféle 3. szemes meditációt is végzem. De eddig ez a leghatékonyabb stimuláns rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!