Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Harmadik szemre mantrázás...

Harmadik szemre mantrázás lenne leghatékonyabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

eddig azt vettem észre, hogy 3. szemes meditáció, gyertyanézés, és OM mantrázást összehasonlítva, mantrázás után szokott nagyon bizseregni a két szemöldököm közt.

Valóban ez a jel arra utalhat, hogy mantrázás mozgatja meg legjobban a 3. szememet?

Voltam tegnap amúgy egy beavatáson is egy reiki mesternél, aki országos hírű. Csinált harmadik szemes beavatást, valami szellemi vezetőt is segítségül hívott, és olyan volt, mint akit megkeresztelnek. :)

Azt mondta 21 napos ez a tisztulási folyamat. Még aurát se nagyon érzékelem, csak ilyen átlátszónak, max néha 1-2 színt látok benne, de ez elég gyér.

Létezhet valóban ez a 21 napos beavatási dolog?

Előre is köszi a véleményeket a mantrával és ezzel a beavatással kapcsolatban is! :)

26F

2012. szept. 4. 21:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Lánggal gyakoroltam sokat, látom a sárga láng kék auráját tartósan is gyertyameditáció közben.

15e Ft-ot kért a "mesterem" ezért.

2012. szept. 6. 03:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Az nem semmi...ez normál reiki beavatás volt? Tehát gyógyítói avatás?
2012. szept. 6. 06:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Konkrét keresztelkedés volt, 3. szemre. :)
2012. szept. 6. 07:43
 14/22 anonim ***** válasza:

"Amúgy mesterem azt mondta szellemvilágot nem fogom látni, mert az már fekete mágiával megtörténő nyitás lenne. Véleményetek?"

valamit elvéthetett a mestered - most képzeld el az angyalokat mint fekete mágiát... szerinted?

:)

2012. szept. 8. 23:11
 15/22 A kérdező kommentje:

Hát nekem is fura... lehet sikerült egy kóklert kifognom... :)

De ezek jó jelek, ha szemöldököm között nagyon gyakran bizsereg, nem? ;)

2012. szept. 8. 23:16
 16/22 anonim ***** válasza:

nem tudom, nekem még nem bizsergett :)

de ettől persze még lehet jó jel

nézz utána a csakráknak, tisztogasd meg a harmadik szem csakrát - meditálj, és hagyd, hogy vezessenek

:)

2012. szept. 8. 23:20
 17/22 A kérdező kommentje:

Többféle 3. szemes meditációt is végzem. De eddig ez a leghatékonyabb stimuláns rá:

http://www.youtube.com/watch?v=G-gFXdXCCw0&feature=youtu.be

2012. szept. 8. 23:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Korábban már már mondtál,én is csak ezt erősiteném meg.A 2.szemnek nincs köze a szemed között lévő részhez.De a tobozmirigyednek annál inkább.
2012. szept. 9. 02:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Korábban már más mondta***
2012. szept. 9. 02:00
 20/22 anonim válasza:
Mennyi sok tudatlan ember van itt. Rettenetes. A két szemöldök közötti területnek igenis van köze a tisztánlátáshoz, te tanulatlan! Hiszen ott helyezkedik el a hatodik csakra. Ne okoskodj tudatlanul, mert csak magadat teszed nevetségessé. Egyébként meg aki spirituálisan fejletlen lélek, az mi a fenének folyik bele egyáltalán ezekbe a beszélgetésekbe? Olyan messze vannak egyes (legtöbb) emberek a valóságtól, hogy az valami nagyon elkeserítő. Nem is tárgyalok tovább ilyen emberekkel. Ez nevetséges.
2013. szept. 14. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!