Ez igaz? :O Mert én nagyon keresztény vagyok meg valásos de még se merem megnézni a videot előre is
"Valaki elmondaná h miről szól a történet.?"
Nem tudjuk. Még nem mertük megnézni. :-D
Röviden és tömören annyiról szól, hogy fb-n csináltak is belőle egy poént, hogy "keresd a hibát" kép vagy GIF. és te nagyban elvagy merülve, keresed a hibát, és a csávó hirtelen rádnéz el elvigyorogja magát.. ezaz a pár másodperces videó. de ennek van egy hosszabb változata is, amit letiltottak youtube-on.
Én nem láttam a videót, és h őszinte legyek, nem merem megnézni sem, mert szörnyethalnék a helyszínen. hogy ez igaz-e, fogalmam sincs, mert az egyetlen ember, aki még él, mint írtad erős nyugtatók hatása alatt áll, és nem meri elmondani.. de szerintem biztos van vmi valóság alaphja.
ananka hozzászólónak mondom, h bent lett volna a hirekben...
nem lett volna bennt, mert vlóságog tömeghisztéria tört volna ki. és néhány ostoba barom ember poénból megcsinálta volna.. szval... de ha vki elég bátor, nézze meg a videót, és irja meg h mi történt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!