Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez igaz? :O Mert én nagyon...

Ez igaz? :O Mert én nagyon keresztény vagyok meg valásos de még se merem megnézni a videot előre is

Figyelt kérdés
Ez igaz???:O Mert én nagyon keresztény vagyok meg valásos de még se merem megnézni a videot előre is köszönöm a válaszokatVan egy videó a YouTube-on "Mereana mordegard glesgorv" néven. Ha rákeresel semit nem fogsz találni. Ha néha találsz is valamit, minden amit látni fogsz egy 20 másodperces videó egy férfiről, aki folyamatosan téged bámul, semleges arccal majd az utolsó 2 másodpercben vigyorog. Ez igazából csak egy része a videónak. A teljes videó 2 percig tart és a YouTube eltávolította, miután 153 ember aki megnézte kivájta szemeit és elpostázta a YouTube főhadiszállására San Brunoba. Az említett emberek majd öngyilkosságot követtek el különféle módokon. Nem tudni jeleneg, hogy tudták elpostázni a szemeiket, miután kivájták őket. Valamint a titokzatos felirat az alkarjukon sem lett még megfejtve. A YouTube időnként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfolytsa a kiváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak 1 YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képteéen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták, neki minden amit hallottak egy magas fúrószerű hag volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember avideóról sosem lett azonosítva. Ez igaz? :o

2012. aug. 16. 21:07
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
A vége a legizgalmasabb.Jön a rézf@szú bagoly.
2012. aug. 16. 21:57
 22/49 anonim ***** válasza:
48%
Én még nem láttam olyan videót amitől féltem volna. Pedig sok videót néztem már meg, amiket mások félve néztek meg.
2012. aug. 16. 22:02
 23/49 anonim ***** válasza:
Akkor nézd meg David Lynch-től a Tűz jöjj velem-et vagy a Mullholland Drive-ot.
2012. aug. 16. 22:07
 24/49 anonim ***** válasza:
Amúgy az ember azonosítva lett a videón.Egy mexikói faszi.Egyik oldalon láttam a jogsijában lévő fényképét.
2012. aug. 16. 22:08
 25/49 Shai-Hulud ***** válasza:
89%

Jaj, meg ne nézzétek, ez komoly!

Én a múlt hónapban megnéztem, és ki is vájtam a szemeimet, aztán elvittem a postára, hogy feladjam. De a postás nem fogadta el, mert nagyon szemtelen voltam.

És ez még semmi, azóta csak kézzel tapogatom a monitoromat, mert nem látok semmit...

Bár előnye is van a dolognak, például azóta már tudok vakon gépelni!

2012. aug. 16. 22:28
 26/49 A kérdező kommentje:
xDDDDD
2012. aug. 16. 22:31
 27/49 anonim ***** válasza:

Oké, akkor a buktatói a mesének.

1. Hogyan lehet elpostázni a szememet, miután kivájtam? 153 postán nem tűnt fel, hogy egy tátongó szemüregű ember vesz borítékot és bélyeget?

Egyáltalán hogyan lehet megcímezni szem nélkül egy borítékot?

2. Ha valóban igaz lenne a történet, minden egyes hírportál a címoldalon hozta volna le, ott lebzselne az FBI, a CIA és az összes többi hárombetűs szervezet.

3. Informatikusként, teljes felelősségtudattal, akár eskü alatt is merem vallani, hogy nem létezik olyan, hogy nem létezik az IP-cím. Olyan lehet, hogy mondjuk valaki Magyarországról egy üzbég IP-címet használ, de _MINDIG_ fel lehet deríteni, hogy kié.

2012. aug. 16. 22:40
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

"elpostázta a YouTube főhadiszállására San Brunoba"

Főhadiszállás. :DD Mintha a Youtube valami militáris szervezet lenne. :D

2012. aug. 17. 00:06
 29/49 anonim ***** válasza:
hát végülis csúszdával közlekednek...:D:D
2012. aug. 17. 00:07
 30/49 anonim ***** válasza:
régen volt ugyan ez a kérdés csak más tette fel be is linkelte még pont fen volt megnéztem végig és annyi történt hogy semmi. kamu.
2012. aug. 17. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!