Ez igaz? :O Mert én nagyon keresztény vagyok meg valásos de még se merem megnézni a videot előre is
Jaj, meg ne nézzétek, ez komoly!
Én a múlt hónapban megnéztem, és ki is vájtam a szemeimet, aztán elvittem a postára, hogy feladjam. De a postás nem fogadta el, mert nagyon szemtelen voltam.
És ez még semmi, azóta csak kézzel tapogatom a monitoromat, mert nem látok semmit...
Bár előnye is van a dolognak, például azóta már tudok vakon gépelni!
Oké, akkor a buktatói a mesének.
1. Hogyan lehet elpostázni a szememet, miután kivájtam? 153 postán nem tűnt fel, hogy egy tátongó szemüregű ember vesz borítékot és bélyeget?
Egyáltalán hogyan lehet megcímezni szem nélkül egy borítékot?
2. Ha valóban igaz lenne a történet, minden egyes hírportál a címoldalon hozta volna le, ott lebzselne az FBI, a CIA és az összes többi hárombetűs szervezet.
3. Informatikusként, teljes felelősségtudattal, akár eskü alatt is merem vallani, hogy nem létezik olyan, hogy nem létezik az IP-cím. Olyan lehet, hogy mondjuk valaki Magyarországról egy üzbég IP-címet használ, de _MINDIG_ fel lehet deríteni, hogy kié.
"elpostázta a YouTube főhadiszállására San Brunoba"
Főhadiszállás. :DD Mintha a Youtube valami militáris szervezet lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!