Ez igaz? :O Mert én nagyon keresztény vagyok meg valásos de még se merem megnézni a videot előre is
Figyelt kérdés
Ez igaz???:O Mert én nagyon keresztény vagyok meg valásos de még se merem megnézni a videot előre is köszönöm a válaszokatVan egy videó a YouTube-on "Mereana mordegard glesgorv" néven. Ha rákeresel semit nem fogsz találni. Ha néha találsz is valamit, minden amit látni fogsz egy 20 másodperces videó egy férfiről, aki folyamatosan téged bámul, semleges arccal majd az utolsó 2 másodpercben vigyorog. Ez igazából csak egy része a videónak. A teljes videó 2 percig tart és a YouTube eltávolította, miután 153 ember aki megnézte kivájta szemeit és elpostázta a YouTube főhadiszállására San Brunoba. Az említett emberek majd öngyilkosságot követtek el különféle módokon. Nem tudni jeleneg, hogy tudták elpostázni a szemeiket, miután kivájták őket. Valamint a titokzatos felirat az alkarjukon sem lett még megfejtve. A YouTube időnként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfolytsa a kiváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak 1 YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képteéen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták, neki minden amit hallottak egy magas fúrószerű hag volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember avideóról sosem lett azonosítva. Ez igaz? :o2012. aug. 16. 21:07
1/49 anonim válasza:
Nem igaz! Hol olvastad ezt a marhaságot?
3/49 anonim válasza:
Még milyen hülyeséget találtok ki?
4/49 A kérdező kommentje:
De van fent video is róla
2012. aug. 16. 21:18
5/49 anonim válasza:
Hát ne tudom én találtam egy 2 perc 02 másodperces verziót, és 40 másodpercnél tovább nem bírtam nézni most, a hideg futkos a hátamon és elkezdtem izzadni :\
6/49 anonim válasza:
Persze hogy fent van.. hogy a hozzád hasonló tardok ilyen hülyeségeket tudjanak kérdezni..
Amúgy csak egy tipp..
Ha 3x elmondod a tükör előtt hogy bloody mary.. akkor jön a hasfelmetsző és...
8/49 A kérdező kommentje:
Ugye milyen durva?:/
2012. aug. 16. 21:25
9/49 anonim válasza:
Arról tud valaki linkelni videót, ahogy kivájja a szemeit?
Engem komolyan érdekelne...
Amúgy miután rákerestem egy olyan videót találtam, ahol az ipse 2 percig néz meredten és nem csinál semmit. Az jó?
10/49 A kérdező kommentje:
igen
2012. aug. 16. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!