Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Pár napja értem haza egy nyaralásból és azóta furcsa hangokat hallok a szobámban. Tegnap este nagy vihar,erős szél,eső. Minden ablakot be is csuktam. Hajnalban arra keltem,hogy hideg szél fúja meg az arcomat.
2012. júl. 20. 10:48
1 2 3
 11/21 Tom Benko ***** válasza:
Fákkal körülötte?
2012. júl. 23. 10:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Oké,akkor megpróbálom a magnósat és fényképezek.:)) Igen,fákkal körülötte.
2012. júl. 23. 12:50
 13/21 Alaque ***** válasza:
100%
Infrahang. Esős, szeles időben, csukott ablaknál gyakran az éppen észlelhető határán játszadozó infrahangok teszik kellemetlenné a környezetet. Az infrahang éppen az ultrahang ellentéte, a hallható tartomány alatti frekvenciájú hang, rossz közérzetet, érzékcsalódásokat, szélsőséges esetekben kisebb hallucinációkat okoz. Általában távoli mennydörgés, nagy munkagépek, vonatok zaja, amit nem is hallunk konkrétan, mégis az egész testünk érzékeli. A városi "kísértetészlelések" túlnyomó többségének ez áll a háttrében. Nem igazán lehet kikerülni - a legjobb nem odafigyelni a kellemetlen benyomásokra. Kösd le a figyelmedet valahogy. Olvassál zene mellett, nézzél tévét, ilyesmik. Én nem aggódnék természetfeletti tevékenység miatt, amíg tárgyak nem kezdenek röpködni vagy ilyesmi. :)
2012. júl. 23. 16:43
 14/21 Alaque ***** válasza:
100%

kimaradt az előzőből:

Sokan úgy érzik, mintha figyelnék őket, furcsa ködalakokat vélnek látni a sötétben, lépteket, suttogást vélnek hallani, hideg légáramlatokat éreznek, pedig csak a természetellenesen mély hangok tréfálják meg az agyukat.

Második kommentelőnek: elalvás előtt, vagy ha nagyon fáradt vagy, azt véled hallani, hogy valaki a nevedet suttogja, vagy mintha egy másik, távoli világból kiáltaná - nos, az ilyet hipnagóg hallucinációnak hívják. Az tested még nem alszik teljesen, de az agyad már az álmodás határán van. Persze ha a nevedet hallod, rögtön felriadsz, kipattan az álom a szemedből, és egyből kísértetekre gyanakszol. Pedig csak álmodtál. :)

2012. júl. 23. 16:51
 15/21 Alaque ***** válasza:
100%

Megint eszembe jutott valami, ígérem az utolsó! :D

Szóval ha nem hiszed, hogy csak álmodod ezeket a hangokat, javaslom próbáld ki, amikor nagyon nagyon fáradt vagy: lefekszel a hátadra, a karjaidat függőlegesen felemeled, és úgy várod az álmot. Amikor elalszol, a kezeid lehanyatlanak, te felriadsz. Ha ezt megcsinálod párszor, akkor az agyad átkapcsol egy köztes éber-álom tudatállapotba, és egy nagy csomó hipnagóg hallucinációval fog téged szórakoztatni, míg a tested gyakorlatilag ébren marad. Persze lehet, hogy ezzel odavonzod a túlvilági lényeket, de nem hinném. :)

2012. júl. 23. 16:56
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:))
2012. júl. 24. 08:31
 17/21 Tom Benko ***** válasza:
Kis szellő is volt kint?
2012. júl. 24. 09:58
 18/21 anonim válasza:
15%
Zsinórba egymás után hármat fingottam, és kubrutálisan büdös! Biztos a szele csapott meg! Ha régi építésű a ház, lehet nem bírják a gerendák!
2012. aug. 4. 13:04
 19/21 A kérdező kommentje:

Szellő is volt.

Am egyáltalán nem régi építményű..

2012. aug. 6. 08:03
 20/21 Tom Benko ***** válasza:
Fák kopoghattak az ablakon?
2012. aug. 7. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!