Mi lehetett ez? Tegnap este egy lábnyomot láttam ami lassan eltűnt! PLS!
Én olyat láttam, hogy egy csomag a polcon megcsúszott, de utána valahogyan visszacsúszott a helyére 45 fokban felfele irányban. Nem tudom, hogy képzeltem vagy sem, mert fiatal voltam.
Mindenesetre érdekes dolgot láttál.
hát én csak azt tudom elképzelni, hogy alfába lementél (sokszor nem is vagy tudatába annak, hogy te alfába voltál) és képzelődtél. az agy sokszor nem tudja megkülönböztetni a valóságot és a szüleményeit.
lehet, hogy a tudat alattid nagyon sokat gondolkodott erről.
a tudat alatti könnyen el tud intézni ilyen dolgokat. pont, ahogy tudatosan is magadba tudsz táplálni dolgokat, mert az agyunk próbálja a gondolatokat megvalósítani. gondolj csak bele, ha sok szellemsztorit olvasol, akkor beszarsz. megnézel egy filmet, beleképzeled magad vagy sokat gondolkozol rajta, beszarsz... de ha nem gondolkozol ilyeneken, akkor kúrvára nem történik semmi, tudom magamról. a gondolataink pedig nem a valóság. illúziók.
persze ez eléggé elképzelhetetlen és nagyon kevés rá az esély, hogy valami ilyesmi történt. alapból nem hiszek abban, hogy a szellemi dimenzió tudna fizikai hatást kifejteni a mi világunkra, de valószínűleg valami ilyen van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!