A meghalt nagypapám lehetett az?
Figyelt kérdés
Mikor meghalt a nagypapám,pár napra rá fura dolgok kezdtek történni.A képe leesett a polcról,a fotója mellett meggyújtott gyertya hirtelen kialudt(csukva volt az ablak,nem lehetett huzat),akkor gyujtottam meg a gyertyát.Mikor a papáék házában voltunk,kicsit leültem a papa szobájába,és magától kinyílt a szekrényajtó,hideg szellőt éreztem,de nyár volt,és csukva voltak az ablakok.Mielőtt meghalt,pár héttel azelőtt felújítottuk a lakást,és a papa azt nondta,hogy nagyon kiváncsi rá,és hogy mindenképpen el akar jönni megnézni.Egyszer,mikor a 3 éves unokatestvéremmel játszottam ketten a szobában,elkezdett mutogatni a papa hintaszékje felé és azt mondta hogy ott van a bácsi,ott néz téged.nagyon megijedtem és rögtön kimentünk a szobából.este,mikor ott aludtam a mamával a házukban,lépéseket hallottam a padlón a papa szobája felöl.a mama szerint én voltam a kedvenc unokája,és hogy halála előtt még el akart búcsúzni(rákos volt).a papám lehetett ezeknek a dolgok mögött??2012. máj. 20. 14:57
1/15 anonim válasza:
biztos vagyok benne, hogy ő volt:) Örülj neki:)
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. máj. 20. 15:28
3/15 anonim válasza:
Szerintem is ő volt.Vigyáz rád:D jó neked
4/15 A kérdező kommentje:
Az normális dolog,ha félek tőle??
2012. máj. 20. 15:38
5/15 anonim válasza:
Persze, hisz ez számodra ismeretlen, és az ember pont ettől fél:)
6/15 anonim válasza:
Hogyne lenne természetes, hogy félsz, hisz az ismeretlen van körülötted gyakorletilag. Attól mindenki fél
7/15 A kérdező kommentje:
Haaat joo...oke
2012. máj. 20. 15:48
8/15 anonim válasza:
velem 2 ével ezelőtt ugyan ez történt de pár nap múlva elmúlt, de én is féltem igazából még egy kcsit most is...
9/15 A kérdező kommentje:
A papám 1 évvel ezelőtt halt meg,még ma is tortennek velem ilyenek.Olyat almodtam vele egyszer,hogy ott ul a kanapenkon,és én beleulok az olebe,és kérdezgetek tole:milyen a menyország,talalkoztal a dediekkel?.stb,es o valaszol mindenre.aztan azt mondta,hogy szeretlek,de most már mennem kell,mert zárodik a kapu.de ezt a mondatot nem ertem.milyen kapu??12 vagyok,nem merek ilyenrol beszelni apumekkal.
2012. máj. 20. 21:12
10/15 anonim válasza:
ilyet hogy záródik a kapu ilyeneket nekem is mondott és sokat beszélt olyanról hogy nem maradhat itt mert mennie kell, hívják stb, amúgy akarod hogy ott maradjon vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!