A meghalt nagypapám lehetett az?
és beszélni nem szeretnél vele? én akkor beszéltem vele, és jó volt, tudtomra adta amit szeretet volna és elment azóta csak nagyon ritkán jöhet vissza azt mondta, mert tilos mert mostmár az ottani feladatával kell foglalkoznia. Lehet hogy jobb ha elengeded, de előtte beszéljetek
vannak erre jó módszerek nem kell egyből szeánsz, ha kell szólj...
Mikor édesapám meghalt, ugyanezt éltem át... 1 éven át rettegve aludtam el, mert hittem abban és éreztem, hogy van ott valaki... sötétben nem bírtam lenni..
Szörnyű volt... Elmondtam 1 év után ezt egy barátnőmnek, hogy már pszichológushoz megyek mert teljesen belebolondulok, és azt mondta, hogy az a baj, hogy nem tudtunk egymástól elbúcsúzni, és hogy írjak neki egy búcsúlevelet, és hangosan olvassam fel neki, mielőtt tényleg bedilizek..
Komolyan mondom, soha ennél jobbat nem is tehettem volna.. többé nem féltem tőle, mivel még aznap este éreztem, hogy ott van, SŐT! aznap este valaki megsimogatta a homlokomat, és elöntötte a testemet a nyugalom, és azonnal elaludtam....
Mi akkor elbúcsúztunk egymástól.. és többé nem éreztem a jelenlétét.. Tudom, ettől függetlenül, hogy figyel engem, és néha, ha egyedül vagyok még beszélek is hozzá..
Ne érezd magad hülyének hogy beszélni kell, az első mondat nehéz csak...
Ezzel te is megnyugszol és a papád is.. hiszen tudja, hogy szereted....
bisztos nem akart megijeszteni!
ha egyedul vagy es erzed hogy ott van beszelj hozza!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!