Szellem lehetett vagy csak félálmomba álmodtam valamit?
Nagymamám pár napja halt meg.
Arra emlékszem hogy aludtam és mintha ébredeztem volna kicsit ki is nyitottam a szemem és az ágyam végében mintha egy emberi alakot láttam volna de világos volt nem árnyék, arcot, testet nem lehetett kivenni, de csak egy pillanatra láttam ,mert azonnal megijedtem hangosan ordítottam is és az arcomat az ágyba szorítottam, nagynénim be is jött miért ordítok, utána baromi ideges voltam alig tudtam elaludni 27/f
Nekem a Nagymamám is pár napja halt meg. Akkor amikor meghalt én pont aludtam.Álmodtam vele a következőt:Beléptem a szobájába és ott feküdt az ágyba felém fordult teljesen egészségesnek láttam és fiatalabbnak is.Az mondta ,hogy a kék ruháját akarja felvenni!(mire én mivel tudtam,hogy inmobil így mondtam neki ,hogy ha majd jobban lesz Mama.
Akkor nem is gondoltam arra,hogy ,hisz jól néz ki miért ne tudna felkelni? Akkor továbbhaladtam az álmomba.A húgom nem sokkal később ébresztett ,hogy a Mama meghalt.Tehát amit Müller bácsi is mond nincsenek magán álmok.Így búcsúzott tőlem ,olyan szépen ,hogy nem azt mondta ,hogy ég veled! hanem a kék ruhát akarom felvenni.:)Kedden temetjük természetesen a sötétkék ruhájában.Előtte nem álmodtam vele és utána sem(eddig). Szellemek léteznek.Elképzelhető ,hogy így búcsúzott .
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!