Hihetetlen élményem volt, ami egyben borzasztó. Vélemények?
Figyelt kérdés
Tudni kell rólam hogy pánikbeteg vagyok.Szerencsére nem sűrün jön elő.Csak akkor ha tényleg valamitől nagyon megilyedek.Kapokodom a levegőt, és sírok ilyenkor, hamar meg lehet nyugtatni...12 órában dolgozom hétvégente mind 2 nap, szombaton és vasárnak is.Tehát vasárnap estére eléggé elfáradok.Az eset vasárnap este történt, összevesztem párommal este, ez is rátehetett a dologra + fáradtág...lényeg a lényeg hogy olvastam itt ezen az oldalon régen, meg láttam tvben is egyszer, hogyha a tükört szugeráljuk előbb utóbb vmi fura történhet.Vita + munka után kimentem éjszaka a tükörhöz(nemtudommiért) és a pupillámat nézegettem hogy mekkora...túl pici volt...utána arra lettem figyelmes hogy a szemem kék...alappból sötét barna...itt arra gondoltam hogy biztos azért látom így mert sötétből hirtelen kijöttem a fényre.Utána néztem a fogaimat..a számat...vizsgálódtam....de hogy minek jött ez rám éjszaka senki ne kérdezze mert magam sem tudom.Most jön a legborzasztóbb rész még most is kiráz a hideg.Kicsit távolagg léptem a tükörtől, egy fej, kerekebb mint az enyém, szemek tágra nyílva, pupilla kicsi, kékes szürke szem, idióta vigyor.Gyorsan elnéztem a tükörtől, visszanéztem ,ugyanaz...NEM AZ ÉN ARCOM VOLT.Persze az én arcom volt, de teljesen más volanak.Tehát mégsem az én arcom.Itt jött rám a pánikroham...jő 15 percig légszomjam volt, hápogtam mire párom megnyugtatott.Ő azthitte hogy a vita miadt lett rohamom, de én tudom hogy nem az miatt volt :SS Vélemények?Kérlet ne írjátok azt hogy drogos vagyok...nem vagyok -.- köszi!2012. máj. 7. 11:11
21/23 A kérdező kommentje:
KÖszi :)
2012. máj. 15. 10:51
22/23 anonim válasza:
Tükröződő felületekbe bámulni nem mindig egészséges, főleg ha kimerült, vagy felfokozott érzelmi állapotban van az ember. Már az ókorban is használtak tükröződő, vagy félig tükröződő felületeket jóslásra, "látásra". Cristalomantia (krisztalomancia) a neve, pl a kristálybömbből való jóslás is így működik. Tudni kell hogy nem a tárgy az ami a jelenséget létrehozza, hanem az elme a tárgyra való koncentráláson keresztül. A tárgy fókuszként működik. Ha zaklatott vagy és fáradt nem jó ötlet hosszan fixírozni semmit, mert az agyad átkapcsolhat olyan állapotba, amikor hiperérzékenység jöhet létre. Tulajdonképpen ugyanez megtörténhetett volna ha felhőket, vagy egy gyertya lángját bámulod hosszan, csak a jelenség más formában öltött volna testet. Gyertya lángjával már én is próbáltam ilyet, füstbe meredéssel is, és érdekes dolgokat produkált az elmém. De amíg valaki nem egészséges addig ilyet nem biztos hogy érdemes csinálnia.
23/23 anonim válasza:
Egyébként jobbulást a pánikbetegségből, mihamarabb! Aljas egy probléma tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!