Hihetetlen élményem volt, ami egyben borzasztó. Vélemények?
Kérdező: az egyik válaszodban arra voltál kíváncsi, hiszek-e az ilyen dolgokban. A válaszom: a legtöbben nem. Amire van reális magyarázat, arra én megtalálom. De ha volnál olyan szíves, és ismertetnél olyan dolgot is, ami - mint írod - megmagyarázhatatlan, hátha abban is tudok neked megfejtést találni. :)
Biztos azért merült fel benned a kérdés, mert írtam, hogy engem is el szokott ragadni a történetek misztikuma, és olyankor én is beleképzelek mindenbe mindent. Bár nem hiszek bennük, attól függetlenül még kiválthat ilyen reakciót az olvasottak, látottak összessége, mivel az emberi "én" része a félelem is, és mi félelmetesebb, mint a láthatatlan?
Összetett a dolog, de remélem, már kicsivel oldottabb vagy. Ha sokat töröd rajta a fejed, és aggodalmaskodsz, újra előjöhetnek ezek a rémképek. Ez is amolyan "visszatérő" effekt. Ha valamitől nagyon félsz, sokat gondolkodsz rajta, sokkal inkább sebezhetőbbé válsz az újabb sokkhatás iránt. Visszatérve az előző történetemre, amikor meg voltam róla győződve, hogy csak misztikus erők okozhatták a paralízisem, többször ugyanez előjött, vagy állandóan csészealjakkal álmodtam. Tehát az élmény befolyásoló erejű maradt egészen addig, míg ki nem nőttem a félelmem és válaszokat nem találtam.
Szerintem igen, mert a pánikbetegség nem alakul ki csak úgy magától.
Van valami lelki problémád, amit lehet, hogy nem is tudsz, mert elnyomsz magadban, de ott van benned, és zavarokat csinál, mondjuk pánikbeteggé tesz.
Nem ok nélkül vagy pánikbeteg, és ez a hallucinálás szerintem egy jelzés, hogy nagyon fáradt vagy, és túl vagy terhelve.
Egy pszichológus fel tudná tárni az okokat, segítene, így megszűnne ez a problémád.
Azért mentél ki, mert annyira fáradt vagy, hogy azt sem tudod, hogy mit csinálsz.
Amikor én nagyon fáradt vagyok, mivel suli mellett éjszakásként dolgozom, akkor én is mindig beszélek álmomban, sőt ha nagyon fáradt vagyok, akkor járkálok is.
Nem vagy drogos.
Ezt akartad hallani?
Rendben, mert igaz is.
Te egy reptopbet vagy.
Uhh,bocsika de ez elég ijesztő, én is átéltem már különös dolgokat, de ez biztos nagyon ijesztő lehetett számodra.
Szerintem csak a lelkiállapotod miatt képzelted ezt a dolgot a tükörben, bár én mindig magamat látom. Szerintem a túlérézkenységed és a lelki alakot lehet az oka, ilyenkor póbálj meg relaxálni. Amúgy én is voltam pánikos, de az autogén tréning segített, nekem lelki alapon jött elő ez a frász, de miutám rendeződött az életem és szorgalmasan "tréningeztem" egyszerűen elveszítette az erejét fölöttem :) sőt még tanultam is belőle, hogy milyen rossz érzés a szorongás, előtte csak a pszichó könyvekből tanultam. Szóval visszakanyarodva hozzád szerintem próbálj meg pihenni és pozitív gondolatokkal, kellemes idéezetekkel kezdeni minden napot!
Esténként kellemes citromfű teát kortyolgatva relaxációs zenét hallgatni, tehát teremtsd meg a lelki harmóniát, hidd el megéri!!! Üdv, Kym
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!