Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A szagoknak és az ízeknek...

A szagoknak és az ízeknek érzem a színeit! Másnak is vannak ilyen képességei?

Figyelt kérdés
Elég régóta megvan.Általában a sárga színű szagot és ízt lehet a legjobban felismerni, de a többi sem nehéz. Másnak is van ilyen képessége vagy ez egyedi ? Hogyan hívják ezt a képességet ?
2012. ápr. 27. 00:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálam a számoknak van színe és néhány szagnak. Pl. a fingszag zöld, a rózsaillat ezzel szemben narancssárga, fogalmam sincs miért. Ez viszont szerintem nem különleges képesség.
2012. máj. 3. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Én még ilyenről nem is hallottam. :O De én ennél tutibb dolgot tudok.
2012. máj. 4. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:

én minden számhoz(1,2,3,4 stb.)

minden névhez(Erika,László,Lilla,Éva stb.)

színt kötök pl. Erika=pirosas,sárgás

Éva=sötétkék

2012. máj. 6. 10:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem is az Erika narancsos-piros, de az Éva az sárga, sötét citrom, kicsit narancsba átmenő:D

A László fehéres-kékes, a lilla is, csak ebben van egy kis narancsos-piros is. Szerinted?:D

Egyébként én írtam, hogy a napoknak, hónapoknak, és napszakoknak vannak színei, de ahogy olvastam az utolsó válaszát, rádöbbentem, hogy a neveknek is vannak színeik. Annyira mindennapos dolog már ez, hogy fel sem tünik.:)Más is van ezzel így?

Ja, és másnál is van, hogy aminek látja a színét, van ami több színből áll?

Nálam pl. ahogy írtam, a László kékes-fehér, de pontosabb ha azt írom, hogy kék és fehér színből áll. Így vagyok még a csütörtökkel, a szombattal, ez utóbbi pl. zöld és fekete...

2012. máj. 6. 13:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Az Éva tutti piros...

az Erika meg csakis narancssárga lehet...a sötétebb fajtából...

és tuti kakibarna a józsef....XD

2012. máj. 11. 18:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a zenének is érzem a színeit.
2012. máj. 11. 18:54
 17/17 NagyHunor válasza:
Nekem csak akkor, ha be vagyok rúgva.
2012. máj. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!