Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Linkelne be valaki külfödi...

Linkelne be valaki külfödi oldalt, amin táblázatosan vannak összehasonlítva a böngészők képességei? Css, html5, és minden egyéb.

Figyelt kérdés
Volt nekem vhol egy jó oldal, de nem találom. valamint, ha valaki tud, akkor egy megbízható oldalról egy jelenlegi globális összehasonlítási tábla, ami megmutatja, hogy melyik böngésző van az élen?
2012. ápr. 20. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 21. 00:16
 2/6 A kérdező kommentje:
thx
2012. ápr. 21. 17:54
 3/6 anonim válasza:
Opera nevű böngésző már létezik, most fogom kifejleszteni az Operett nevű böngészőt. :D
2012. máj. 3. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezen mennyit agyaltál?
2012. máj. 3. 13:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg vicces. Én is tudok pár ilyet: a Balaton szelet már létezik, én ki fogom fejleszteni a Velencei tó szeletet. A Túró Rudi már létezik, most csinálom a Túró Robit! Na jó, ez félreérthető volt :D
2012. máj. 5. 01:42
 6/6 anonim válasza:
ezen mi volt félreérthető? csak egy keresztnevet változtattál :D
2012. máj. 5. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!