Mik ezek a fura zajok? Átverés?
http://www.youtube.com/watch?v=IZQwyV7wHzM&feature=related
nem hiszek a világvégében, de ilyesmi zajokat már én is hallottam mi lehet vajon?
Jönnek a predátorok :D
De lehet a reptoidok.
Át elég kusza az egész dolog kedves kérdező, mivel ezeket olyan városokban észlelték, ahol annyian laknak, mint ebben az országban, de csak 10-20 eredetinek(nem vágottnak és horrorjátékokból hang-lopottnak) nevezhető videó van az interneten, ami ellent mond a nagy számok törvényének.
Angliában van egy város, ahol ősidők óta hallani ezt minden éjszaka, de nem jöttek a retardoidok megnézni mi is az.
Legnagyobb eséllyel a HAARP-pal való kísérletezések lehetnek(pont a sarki fény kutatást támogatná az amerikai hadsereg és pont egy ártalmatlan létesítményt cenzúráznának fekete tömbökkel a google maps-on?!).
OMG...
Utolsó - retardoidok XD Owned! :D
Na, egyébként ilyesmit én is hallottam, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert a faluban, ahol lakom nem megy furcsaság számba az ilyesmi. Elég sok misztikuuuuuuuuuuuuus, meg nem tudom én milyen hangokat szoktunk hallani éjszakánként... Szerintem nem kell foglalkozni vele.
Nem lesz világvége! :')
5. vagyok
Ma is lehetett hallani ilyen hangokat! Ki hallotta még rajtam kívül? (Budapesten...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!