Felháborító, átverés?
Hivatalosan Közügyektől eltiltás!
És igen sajnos rengeteg ilyen ember van ma Magyarországon akinek ennyire kevés esze van! De mit várunk azoktól aki csorgatják a nyálukat a tini anyás műsorokra, meg ilyen VV szarokra?!?! :S
Előre mondom, én ezekben az abrakadabrás dolgokban nem hiszek.
De valaki igen. Mindenkinek joga van abban hinni, amiben akar. Lehet, hogy átverés, de ha ez kell valakinek a lelki békéjéhez, és megengedheti magának, akkor miért ne telefonálhatna be? Lehet, hogy ettől még ő egy jó szakember, jól végzi a munkáját, művelt, okos. Igen, az ilyen emberek is lehetnek okosak. Inkább azt tartom korlátoltnak, aki pusztán abból próbál megítélni egy másik embert, hogy annak milyen a világnézete.
Ha nem tetszik, talán nem kéne ezeket a műsorokat nézned. Sok bosszúságtól kímélnéd meg magad, hidd el. Sose értettem azokat az embereket, akik a szabad idejükben olyan dolgokat csinálnak, amit utálnak, és ahelyett, hogy valami más elfoglaltságot keresnének, inkább nekiállnak bosszankodni, hogy micsoda hülyeség az, amit épp csinálnak.
Blikkbe kell egy kupont tenni, amit ha az illető beküld, akkor lemond a szavazati jogáról, ellenben kap egy ingyen horoszkópot, 10 szavazatot egy valóságsóba és egy energiautalványt, amit bármilyen varázslónál/mágusnál beválthat.
Aki hülye, az hülye. Ezen nincs mit szépíteni. Sajnos nem lehet megvonni tőlük a szavazati jogot. Nekik ígéretek kellenek és gazdagságenergia a TVből.
engem is bosszantanak
de senki se tudná ellenőrizni h ki telefonál ilyen műsorba
nehézkes lenne az eltiltás
meg igazából akit le lehet húzni az meg is érdemli
"Lehet, hogy ettől még ő egy jó szakember, jól végzi a munkáját"
Nem valószínű! Ugyanis itt borzalmas ismerethiány borzasztó együgyűség van. Hogy végez valaki jó munkát ha nincsenek elemi ismeretei?Aki se fizikai se kémiai se biológiai ismereteknek nincs birtokában az milyen szakmát tud ellátni megfelelően?
én is láttam ilyen műsort, lehet h ugyanez a pali volt, karácsony napján történt egyébként. Azt mondta, ilyenkor nagyon nagy a spiritualitás a világon, mer karácsony napja van, az emberek érzelgősek és sok spiritualitást bocsátanak ki magukból, vagy valami hasonló parasztvakító szöveg volt. Meg, h ő most végrehajta az év legnagyob varázslatát. Az volt a lényege az egésznek, h be kellett telefonálni megmondani a nevüket és erre ő végrehajtott valami mágiát, amitől majd a jövő évben a betelefonáló gazdag lesz.
Akkor kreténség az egész, de aki olyan hülye hogy betelfonájon és lehuzzák az megérdemli, csak az idegesít, hogy az a hülye csatorna még ebből is pénzt csinál, hogy valaki tényleg ennyire hülye.
Ennyi erővel én mondhatnám azt, h írjátok le a nemeteket meg a korotokat ide és akkor jövőre majd sok pénzetek lesz, mer most szilveszter előtt nagyon sok a spiritualitás. :D
én is pont ma délelőtt néztem.
eszméletlen hogy milyen buta emberek vannak. de nem lepett meg, mert rendszeresen látogatom ezt a témát:)
Én jót nevetek ezeken, semmi komoly témájuk nincsen!
Mindegyik csak kuruzslók, semmi több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!