Van valakinek valami bővebb infója arról hogy mik is azok az Orb-ok? Tudom képeken azok a kis pöttyök. De ezen felül!
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 07:02
1/22 anonim válasza:
Félre ne érts, nem vagyok szkeptikus, hiszek az ezoterikus dolgokban.
Egyes körökben túl nagy misztikum övezi az "Orb"-okat. A legtöbb írás szellemi lények jelenlétét akarja látni bennük.
Egész egyszerűen az olcsóbb digitális fényképezőgépek hibái. Porszemek, pára, stb. Profi digitális gépekkel készült képeken nincsenek, sőt analóg fényképeken sem.
2/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... nekem van egy canon de ott is előfordul, pedig nem 100 ezer volt! :)
2012. febr. 20. 09:31
3/22 anonim válasza:
Gondolom akkor fordul elő, ha automata beállításokkal fotózol. Egy rendesen beállított fotón nincs ilyesmi, meg szerintem analóg képeken sem.
4/22 anonim válasza:
Érdekes dolog. Lehet benne valami a porszemmel kapcsolatban, meg logikus is lenne. Annyit a saját tapasztalatról, hogy nekem eddig csak egyszer, egy darabot "sikerült" lekapnom egy régi 2mpx-es Nikon-al. Egyébként fénygömbnek is szokták nevezni, avagy "kezdetleges szellemnek".
5/22 A kérdező kommentje:
Nekem sikerült már párat de nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget. Hát nem tudom érdekes jelenség azért! Van akik hisznek van akik nem .
2012. febr. 20. 11:29
6/22 A kérdező kommentje:
A porszemet azért nem tartom lehetségesnek mert a por állandóan száll és a vaku fényénél minden képen rajta lenne... De ha poros kicsit a szekrényed teteje próbáld ki! Keverd fel kicsit aztán nyomj egy vakut és ha ugyan ezek lesznek ott is akkor igaz! :)
2012. febr. 20. 11:31
8/22 anonim válasza:
Legtöbbször van valami nagyon egyszerű magyarázata. Amúgy elvileg az igaziak szemmel láthatóak vagy IR kamerával.
Elvileg szellem jelenlétére utalnak.
9/22 anonim válasza:
Én ilyeneket szoktam látni az égen csak azok messze vannak.
Ilyen kis gömbök, amikben látok egy magot vagy mit...
Bár lehet nem ugyan az.
10/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!