Néha úgy érzem, hogy egy gonosz lélek, egy lidérc át akarja venni a testem felett az irányítást, de ez még nem történt meg teljesen, mert mindig elájulok, ez miért van, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 02:56
1/13 anonim válasza:
Mert túl erős még az akaratod, de nemsokára kieszem az agyadat és onnantól nincs több ellenállás!
üdv,
a gonosz lélek
2/13 anonim válasza:
Előző hülyeséget írt.500Ft/perc díjért én leveszem rólad a rontást szkájpon.PM ha érdekel.
3/13 anonim válasza:
Mert gondolom 12-éves körül lehetsz. Ez az az életkor amikor a gyerek valamiben különleges akar lenni, és ha a sportban vagy a tanulásban nem megy akkor kitalál valamit (ez akár történhet tudat alatt is). Ha sokat foglalkozol vele akkor az agyad automatikusan előteremti számodra.
4/13 anonim válasza:
De jól elhülyéskedtek, meg mindent megtudtok magyarázni, ti jó szakértő pszichologusok.
Kérdező, te inkább imádkozzál sokat!
5/13 anonim válasza:
Egy elég közismert személy Szokratész írt hasonló gondjáról. Ő úgy írta Démonja van. Aki beszél hozzá, és nincs hatalma felette. Ez mindenkinél egyéni hogy hogy írj ilyesmiről... Szóval nem nézném le a dolgot. A Dianetika könyvben olvashatsz egy értelmezést erről. A "démonáramkörök" elmére gyakorolt hatásáról. Én is hiszek az ima erejében, de abban is hogy az a feladatunk, arra kaptunk erőt, hogy mi is tegyük meg, amit megtudunk minden problémánkban.
6/13 Napkiraly válasza:
a dianetikát kerüld el messziről mert átveszi az uralmat a pénztárcád felett. Szerintem magas lehet a vérnyomásod. Ha meg nem, akkor szólítsd fel távozásra
7/13 anonim válasza:
A démon az te magad vagy.
A te ki nem mondott vágyaid, és képzelgéseid jelennek meg így.
Nincs démon, ez viszont lehet skizofrénia.
Menj pszichológushoz!
8/13 anonim válasza:
Szerintem csak túl sok volt a füves cigi -.-
9/13 anonim válasza:
Szerintem menj egy egy agyfürkészhez és leveszi rólad a rontást. És az lidérc már nem fog többé bántani.
Nem gúnynak szántam, csak próbálok segíteni.
"Miért hiszi mindenki, hogy ha léteznek természet feletti lények, akkor az embereken akarnak szórakozni. - Mintha nem lenne jobb dolguk."
10/13 anonim válasza:
Szerintem te túl sokat stresszelsz nem így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!