Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megérzem, ha valaki beteg. Ez...

Megérzem, ha valaki beteg. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Én nem hiszek az ezotériában, de több ismerősömnél megéreztem, ha komolyabb betegsége volt. Csak annyit érzek, hogy valami nincs rendben azzal az emberrel. Most is érzem ezt egy barátomnál, de nem tudom, hogy szóljak e neki. Lehet, hogy hülyének néz. Mit gondoltok? Volt valaki hasonló helyzetben?
2012. febr. 16. 12:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod mi az az aura, akkor keress rá a google-ban, am itt egy link: [link]

És nem keltettél vele feszültséget, kedves kérdező, csak sokan hitetlenkednek, és ez nem jó.

2012. febr. 25. 19:19
 22/28 A kérdező kommentje:

Én csak azoknál az embereknél érzem, akiket ismerek. Azt érzem, hogy valami nincs rendben vele, látható jelek is utalhatnak erre, de nem feltétlenül. A viselkedésükön általában nincs változás. Sok rokonomnál éreztem ezt, mielőtt komoly betegséget diagnosztizáltak náluk (pl. rák, szívbetegség,többségük meg is halt azóta).

Az, hogy létezik e az aura nem tudom, de minél többet gondolkodok azon amiket tapasztaltam, annál biztosabb vagyok benne, hogy ezt nem csak én találtam ki.

2012. febr. 26. 20:35
 23/28 mustafa33 ***** válasza:
A beteg embereken látni a betegséget, de nem mindenkin. A szagérzékenyek diagnosztizálni is tudnak szag szerint (1 órával a fürdés után is). De létezik érzékszerven kívüli komunikáció is. Ennek vételéhez adottság kell, de az adottságot lehet fejleszteni is. (pedig szkeptikus vagyok, de ami működik az csak van.)
2012. márc. 3. 04:15
 24/28 mustafa33 ***** válasza:
A kilencvenes évek elején működött a "hollisztikus pszichológia kassai iskolája" (az iskolát nem tanintézet jelentésben értsd). Akkor kurzusokat is tartottak, én Brixben vettem részt ilyenen (nem a reiki féle hókusz pókusz volt). De nem tudom létezik e még ez a csoport.
2012. márc. 3. 04:27
 25/28 anonim válasza:
Teljesen egészséges ember nem létezik, szóval könnyű dolgod van...
2012. márc. 4. 12:36
 26/28 A kérdező kommentje:

Ha végigolvastad volna a kommentet, akkor láthattad volna, hogy én rák és szívbetegségről beszéltem és nem megfázásról, vagy más múlandó nyavajáról!

Tudom, hogy senki sem egészséges teljesen, de az ilyenek nem is fognak csak úgy elpatkolni fél éven belül.

2012. márc. 7. 12:39
 27/28 anonim ***** válasza:
végül is szóltál neki, és minden rendben van vele,
2012. márc. 7. 16:38
 28/28 A kérdező kommentje:

Szóltam neki és tényleg van valami betegsége.

Valami jóindulatú ciszta, vagy daganat, de folyamatosan ellenőrzik. Megköszönte, hogy szóltam neki.

2012. márc. 8. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!