Megérzem, ha valaki beteg. Ez lehetséges?
Ha nem tudod mi az az aura, akkor keress rá a google-ban, am itt egy link: [link]
És nem keltettél vele feszültséget, kedves kérdező, csak sokan hitetlenkednek, és ez nem jó.
Én csak azoknál az embereknél érzem, akiket ismerek. Azt érzem, hogy valami nincs rendben vele, látható jelek is utalhatnak erre, de nem feltétlenül. A viselkedésükön általában nincs változás. Sok rokonomnál éreztem ezt, mielőtt komoly betegséget diagnosztizáltak náluk (pl. rák, szívbetegség,többségük meg is halt azóta).
Az, hogy létezik e az aura nem tudom, de minél többet gondolkodok azon amiket tapasztaltam, annál biztosabb vagyok benne, hogy ezt nem csak én találtam ki.
Ha végigolvastad volna a kommentet, akkor láthattad volna, hogy én rák és szívbetegségről beszéltem és nem megfázásról, vagy más múlandó nyavajáról!
Tudom, hogy senki sem egészséges teljesen, de az ilyenek nem is fognak csak úgy elpatkolni fél éven belül.
Szóltam neki és tényleg van valami betegsége.
Valami jóindulatú ciszta, vagy daganat, de folyamatosan ellenőrzik. Megköszönte, hogy szóltam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!