Megérzem, ha valaki beteg. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Én nem hiszek az ezotériában, de több ismerősömnél megéreztem, ha komolyabb betegsége volt. Csak annyit érzek, hogy valami nincs rendben azzal az emberrel. Most is érzem ezt egy barátomnál, de nem tudom, hogy szóljak e neki. Lehet, hogy hülyének néz. Mit gondoltok? Volt valaki hasonló helyzetben?2012. febr. 16. 12:08
11/28 anonim válasza:
Mondok neked valamit, mi kint élünk nyugaton itt már régen orvosnál lenne az akiről ezt érzed! Magyarország az a hely, ha ő nem tudja te sem tudhatod,nem tudom miért tartunk itt mi Magyarok, de hidd el nekem ha valamit tudsz bízz a megérzéseidben, ne várd olyan emberek tanácsát akik magukban sem hisznek! Természetesen szóljál.Tévedni emberi dolog de legalább benned ott van a segíteni akarás. Egy építéstechnikus, egy másik országból:)
12/28 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy jól érzi-e magát, mert te azt érzed, hogy itt meg itt mintha gondja lenne.
13/28 anonim válasza:
Egy ismerősöm és az anyja is azt érezték meg, ha náthás lesz az ember, mivel állítólag mandula illata van. Én nem hittem el, de 4. alkalomra be kellett látnom, hogy 4ből 4 az már bizonyíték...
14/28 Napkiraly válasza:
ne hallgass rájuk, kérdező, ez egy képesség, én is rendelkezem vele, de csak akaraton kívül működik és csak néha. És mindig csak utólag jösz rá hogy igazad volt.
15/28 anonim válasza:
Ez teljesen természetes ,,képesség" minden embernél, kivéve néhány fogyatékkal élőt. Mindenki megérzi ha az ismerősével valami nincs rendben. Vannak akiknek kissé kifinomultabb ez az érzékelése, csupán azért mert óvatosabb,a betegségektől jobban szorong tudat alatt, vagy jobban érdeklik az emberek érzelmi reakciói. A rosszkedv, levertség, karikás szemek, fura,színtelen, száraz arcbőr, ezernyi olyan jel van amit nem tudatosan monitorozunk.Van amit nem is veszünk észre. Nem is tudjuk a legtöbben,hogy mi változott meg a másikon, de mégis érezzük, hogy nincs rendben. Ez nem ezo, semmi extra, csak fogékonyabb vagy és kész. Teljesen normális, az emberek többsége ilyen csak nem ad neki hangot, nem írja le, sőt elnyomja , nem foglalkozik ezzel:-)))
16/28 anonim válasza:
Tudom, hogy nem hiszel az ezotériában, de akkor is az auráját érzed, ami bezavarosodik. És szerintem szólj a barátodnak, lehet, hogy egy komolyabb bajt előzöl meg.
17/28 anonim válasza:
Mi az, hogy az a,,urája bezavarosodik" ?
Nincs olyan , hogy aura:-)) Ez tény
18/28 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna, hogy ilyen vitát vált ki a kérdésem, akkor fel se teszem. Amúgy nem értem, hogy aki nem hisz az ilyen dolgokban, az miért olvasgat ilyen kérdéseket.
Nekem is vannak fenntartásaim az ilyen dolgokkal kapcsolatban, de amit tapasztaltam az valós dolog és nem belemagyarázás.
Természetesen fogok szólni az ismerősömnek, akinél a betegséget éreztem.
2012. febr. 22. 18:32
19/28 anonim válasza:
Persze, hogy valós dolog és nem belemagyarázás. Hárommal előtted írták, hogy sokan éreznek hasonlót.Természetes emberi érzékelési képesség, nem ezotéria. Semmi varázslat, csak jó megfigyelőképesség és fogékonyság vagy érdeklődés az ilyen dolgok iránt.
20/28 anonim válasza:
Én is észreveszem ha bármi történt valakivel, beteg, megbántották, dühös, csalódott, mindent, akkor is, ha próbálják elrejteni.. Szerintem ez nem természetfeletti képesség, csak megfigyelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!