Pozitív gondolkodás valamiről tényleg segít?
Igen ezt nevezik a vonzás törvényének és kivonzzák vele az oktatói a zsebedből a pénzt.
Segít, de ne várj csodát, mindenért tenni kell.
A pozitív gondolkodás segít. De sajnos nagyon sokan összekeverik a pozitív gondolkodást az ábrándozással.
A pozitív gondolkodás egy készség. olyan, mint a matematikai gondolkodás. Vannak, matekzsenik, akik könnyen tanulják a matekot, és vannak olyan emberek is, akik mindig rózsásan látják a jövőt. És vannak sajnos olyanok is, akik sehogy sem értik meg a matematikát, és vannak olyan fickók, akik mindenben csak a rosszat látják, depressziósok.
de ezek az emberek nagyon kevesen vannak. Mindenki, aki rászán egy kis energiát, a matekórákon megértheti a matek alapjait, megtanulhatja a matematikai gondolkodásmódot.
Ugyanígy, a pozitív gondolkodásmódot is meg lehet tanulni.
Óriási energiát tud mozgósítani a pozitív gondolkodás, persze a tanulást nem helyettesíti. Nekem általában akkor sikerült jól egy vizsga, ha az utolsó nap már csak lazítottam, max. átnéztem, de nem tanultam már újat. Ha tudtam azt, hogy eleget tudok a ketteshez, nyugodtan mentem vizsgázni, még ha jobb jegy is volt célul kitűzve.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Jajj, de érdekes a válaszod ! :D
szerinted amit írtál, az egy optimista , egy pesszimista, vagy egy realista ember válasza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!