Alternatív gondolkodású agy? Betanítható másképp?
Nagyon unhatod az életed, ha ilyeneken gondolkozol. :O
Minden ember azt érzi, hogy ő más, különleges, nem olyan, mint a többi, kivéve ha önértékelési zavarokkal küzd. Tanulj biológiát, pszichológiát, neurológiát, vagy bármi értelmes dolgot ami tisztázza ezeket a dolgokat és ezt a sok zöldséget felejtsd el. Semmi értelme.
Na pont hogy nem az ilyen jellegű válaszra voltam kíváncsi.
(Látom tényleg elszúrtam a témanyitásnál a kategóriát, talán inkább az egészséghez kellett volna besorolni mert nagyon félreérthettél valamit)
Tudod sokakkal ellentétben, az, hogy én részletesen megírom a kérdésemben amit akarok, attól még nem unatkozom, csak szeretek pontos lenni.
Ez NEM JÓ ÉRTED? És csöppet sincs köze ennek önértékelési zavarhoz, meg különleges képességekhez, ezek egész más dolgok, talán az egészséghez van köze és nálam negatívan jelentkeznek. Én egész másról beszélek, ezek inkább a mindennapi, esetleg tudatalatti reflexszerű képességeimre vonatkoznak. És komoly válaszokra vagyok kíváncsi, és nem zöldség hidd el. Tudom mit beszélek, no meg az életben sosem unatkozom, mindig le tudom magam kötni, ez pusztán csak érdekel, hogy miért van így ahogy. Mert nem egy ember megszólta már ezeket, pl, hogy lassú vok az több téren, meg ez az egyensúly zavar is. Tudod ez nálam rengeteg mindent elronthat ha esetleg valami komolyabb. Akár munkahely, akár egy komolyabb szórakozás, akármi.
Utolsó, mert neked aztán van róla fogalmad, főleg hogy nyilván nem diagnosztizáltak nálad semmit. Annyira imádom, hogy idejöttök okoskodni, amikor a kérdezőnek pont az lenne a segítség, ha kiindulhatna valamiből.
Az én esetem kb 80%-ban fedi a kérdezőjét meg még van mellette más is és papírom van róla, hogy egy rendellenesség enyhe változatáról van szó. Nem különlegesség, nem lehet vele mit csinálni, de ettől függetlenül orvosi értelemben igenis definiálva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!