Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akinek működik a telekinézis,...

Akinek működik a telekinézis, hogyan csinálja?

Figyelt kérdés

Régebben már próbálkoztam vele,voltak kisebb-nagyobb sikereim,de aztán abbahagytam(vallás miatt,de ez hosszú).Nemrég újra nekifogtam,most is működik(ami a psi wheel-t illeti).Forgatnom még nem sikerült(1x félig igen),általában csak fel-le billeg.A kérdésem tulajdonképpen az volna,hogy aki már régebb óta benne van a dologban -és jól is megy neki-hogyan csinálja?

Képzeletben meglökitek a kezetekkel,vagy ,,energiát" használtok,esetleg pont hogy kiürítetek a fejetekből minden gondolatot?Mi a leghatásosabb szerintetek?

Én azt vettem észre,hogy leginkább akkor megy nekem amikor már nem gondolok semmire,nem figyelek görcsösen,eltűnik minden a fejemből,és csak nézem a mozgatni kívánt tárgyat.

http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ - szkeptikusoknak!

2012. jan. 20. 15:10
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
Nekem mukodik aki nem hiszi el az sajnos szerencstlenkedett csak.. En nem kicsit mozgott hanem nagyon szoval nem lehetett a szel mer bevolt csukva minden ablak
2015. máj. 23. 18:30
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Legyek öszinte? Nekem sikerült úgy hogy a többiek is látták! Teljesen kiürült a fejem és sikerült!
2015. aug. 17. 21:50
 23/30 anonim válasza:
A hitetleneknek mondom: az aura igenis létezik! Most is itt van a csuklómon... :D
2017. jan. 3. 21:38
 24/30 WYSITAS válasza:
69%
Szerintem a videó igazi amúgy ha nagyon kèpzelgès hogy hogy látod a videón okostojás ki vagyok az ilyenektől a kèrdezőnek igaza van
2018. dec. 12. 21:02
 25/30 anonim válasza:
74%
Az összes szkeptikus penészagyu baromnak üzenem, hogy először nézzenek utána a témának próbálják ki és utána vélekedjenek. Nyíljon ki a csipátok mert nem csak az van amit látunk. Az agyunk nagy részét még ki sem használtuk, az óceánok 5% ismerjük csak, a világűr végtelen stb stb. Szörnyű hogy úgy vélekednek hogy nem jáertasak a témában, és csak a médiára ill. A tudományra hivatkoznak. A tudomány sem tud még nagyon sok mindent. Én imádom a tudományt de a nagy tudósok se szkeptikusok. persze vagy kivétel de vegyük figyelembe a repülést. Sokáig csak kinevették és bolondnak tartottak azt aki ezzel kísérletezett. Es láss csodát mégis elképesztő magasságokba tudunk már repülni. Szóval ezeknek a médiás, beleszólós, leszólós barmoknak üzenem:járjatok utána és úgy döntsetek!
2019. júl. 23. 13:50
 26/30 anonim válasza:
2019. okt. 9. 17:07
 27/30 anonim válasza:
2021. márc. 23. 09:07
 28/30 anonim válasza:

Egyszer kezembe kerūlt egy Egely Gyõrgy kõnyv, Aabban láttam egy egyszerűnek tűnő gyakorlatot: petri csészében kellett (volna ) víz tetején mozgatni egy alufólia darabkát. Hát még most is ott ūlnék, ha el nem fáradok a gõrnyedésben. Egy ismerősõm nevetett, amikor elmeséltem neki. Te egy pillanatig sem tudsz egy valamire koncentrálni, már pedig ehhez éppen erre lenne szūkség - mondta, és be is bizonyította. A fóliadarabka elkezdett lassan körbejárni az eďénykében a víz tetején.

Számomra hihetetlen élmény volt.

2021. aug. 7. 17:12
 29/30 Kérdezzek Felelek válasza:

Hát sajnos kár hogy ezt tőlem kell megtudnod de ez még lehetetlen. Az agyunknak csak a 7% használjuk fel,így nem tudjuk ezt a telekinetikus erőt, csak akkor tudjuk használni hogyha az agyubknak legalább a 42% felhasználnánk

De abba.. Bele is halnénk

2022. jan. 5. 01:00
 30/30 anonim válasza:
Hát én nem mondom, hogy hiszek benne, meg azt se hogy szekptikus vagyok, mivel még nem próbáltam ki.
2023. márc. 5. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!