Akinek működik a telekinézis, hogyan csinálja?
Régebben már próbálkoztam vele,voltak kisebb-nagyobb sikereim,de aztán abbahagytam(vallás miatt,de ez hosszú).Nemrég újra nekifogtam,most is működik(ami a psi wheel-t illeti).Forgatnom még nem sikerült(1x félig igen),általában csak fel-le billeg.A kérdésem tulajdonképpen az volna,hogy aki már régebb óta benne van a dologban -és jól is megy neki-hogyan csinálja?
Képzeletben meglökitek a kezetekkel,vagy ,,energiát" használtok,esetleg pont hogy kiürítetek a fejetekből minden gondolatot?Mi a leghatásosabb szerintetek?
Én azt vettem észre,hogy leginkább akkor megy nekem amikor már nem gondolok semmire,nem figyelek görcsösen,eltűnik minden a fejemből,és csak nézem a mozgatni kívánt tárgyat.
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ - szkeptikusoknak!
Egyszer kezembe kerūlt egy Egely Gyõrgy kõnyv, Aabban láttam egy egyszerűnek tűnő gyakorlatot: petri csészében kellett (volna ) víz tetején mozgatni egy alufólia darabkát. Hát még most is ott ūlnék, ha el nem fáradok a gõrnyedésben. Egy ismerősõm nevetett, amikor elmeséltem neki. Te egy pillanatig sem tudsz egy valamire koncentrálni, már pedig ehhez éppen erre lenne szūkség - mondta, és be is bizonyította. A fóliadarabka elkezdett lassan körbejárni az eďénykében a víz tetején.
Számomra hihetetlen élmény volt.
Hát sajnos kár hogy ezt tőlem kell megtudnod de ez még lehetetlen. Az agyunknak csak a 7% használjuk fel,így nem tudjuk ezt a telekinetikus erőt, csak akkor tudjuk használni hogyha az agyubknak legalább a 42% felhasználnánk
De abba.. Bele is halnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!