Sikerült a telekinézis, mi a véleményetek?
drakonak szolics:
Szerintem bárki képes rá, csak nem ugyanolyan mértékben, mert nekem sem megy úgy mint akkor (már nem is csinálom). Az energia "folyásának" megfelelőnek kell lennie, ha egész nap tai chi-t csinálnék, jobban működne valszeg
Kassandra:
Eszemben sem volt, hisz épp hogy sikerült, azóta meg többször nem. Maga a chi meg láthatatlan viszont érezni nagyon is lehet. Írtam ha valakit tényleg érdekel leírom hogy kell egyszerű, de komolyan kell csinálni, akkor te is megtapasztalod, viszont a tárgy mozdítás nem valószínú hogy menni fog
Szia!
Engem nagyon érdekelne az a technika amit abban a videóban láttál, és ki is próbálnám. Le tudnád írni, hogy pontosan mit kell tenni? Válaszodat előre is köszönöm!!!
16/f
Oké akkor leírom, aztán próbáld ki. De nem garantálom hogy tárgyakat fogsz mozgatni, vagy elektromos tűzcsóvákat lövöldözni :) Viszont ha jól csinálod érezni fogod, néha erősebben, néha kevésbé (és néha másképp).
Két legfontosabb dolog hogy el kell lazulni, a másik a koncentrálás. Ha sikerül ellazulni, nyugodtan lélegezni, kényelmes pozíciót felvenni (törökülés, vagy simán ülni egy fotelban) a két kezed emeld fel magad elé, mintha egy labdát tartanál a mellkasod előtt, kb olyan távolságra is (mint egy focilabda vagy kicsit kisebb). Tehát tenyerek egymással szemben. A nyelvedet a szájpadlásodhoz kell érintened (ezt már más tai chis vidiben is hallottam) mert így valami csatornák kapcsolódnak (lehet h nélküle is műkődik). Most arra kell koncentrálni, hogy egy nagyon nehéz fémgömb van a kezeid között ami ki akar esni, de te teljes erődből összenyomod (viszont közben nem mozdítod a kezeid, csak gondolatban). Minél nehezebb a gömb, és minél jobban koncentrálsz rá, annál jobb. Egy idő után hőhullámokat fogsz érezni a tenyereid között, és erős taszítást. Ha ekkor gondolatban megvakarod egyik ujjaddal a másik tenyered akkor érzed, mintha hozzáérnél, pedig nem is. Ha más a kezeid közé teszi a kezét az is érzi.
Na most azt nem tudom, hogy ezt a ki-t valahogy vissza kell-e a testbe vinni vagy nem, de szerintem nem, ugyanis van rá mód, hogy hogyan lehet termelni. Állítólag az olyan fizikális edzések, amik tényleg próbára teszik az embert, az akaratot, segítenek benne (pl. a horse stance vagy más néven ma bu). Meg ott van a tai chi. És az is ha az ember "izgalmas" életet él, mert az is gerjeszti ezt a belső energiát. Mikor valaki "tele van energiával" :))
Én azért nem csinálom csak ritkán, mert nehezen tudok koncentrálni, qrva fárasztó! :)(mondjuk ezen próbálok javítani azóta is) Tartsd be az összes utasítást, és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!