Sikerült a telekinézis, mi a véleményetek?
Szia én vagyok a 16/f, kipróbáltam amit írtál, először fotelban, aztán a földön törökülésben, és nem ment. Aztán a tenyereimet egyenesen tartva, és teljesen egymás felé nézve tartottam kb. 7 cm-re egymástól, és talán egy ilyen kockát koncentráltam oda, ezt csak úgy kitaláltam, hogy megpróbálom. És ekkor szinte azonnal egy olyat éreztem, mintha mind két kezem mágnes lenne amik taszítják és vonzzák is egymást egyszerre, nemtudom, de inkább taszítják. Aztán elkezdem összenyomni a tenyeremet, és tényleg olyan volt mintha taszították volna egymást, mikor egymáshoz értek azonnal megszűnt minden. Le tudnád írni az a "vakarásos" technikát is? Előre is nagyon köszi!
16/f
Na itt vagyok! A vakarásos dolgot rosszul írtam, nem gondolatban kell csinálni, hanem tényleg mozdítani kell az ujjad a tenyered felé (legalábbis így volt, de biztos lehet a másik módon is), és úgy kell csinálni mintha meg akarnád vakarni, vagy érinteni, de közben nem érsz hozzá. Mások is érzik, ha oda teszik a kezük (és jól csinálod persze)
Én máshogy nem próbáltam, csak gömbbel, de ti a végén még valami újat találtok fel :) Mikor eleinte csináltam, olyan erővel éreztem, szinte az egész testem hullámzott a hőtől, de tegnap este megpróbáltam, és szinte semmi (biztos lehettem volna kitartóbb is:)... Emlékszem, ha jobban odafigyeltem a részletekre annak idején, jobban ment. Hát is legyen egyenes, a légzés miatt.
Biztos lehet továbbfejleszteni, szerintem elég sokáig, de hogy meddig, azt pontosan nem tudom
Azt hogy mit kell vele csinálni, én sem tudtam soha...D De írtam, ez belül termelődik tovább. A mentális problémáról nem hallottam, és nem is vettem észre :) Vigyázzatok magatokra!:)
Aki tud több dolgot, a nem fog cirkuszi kellék lenni. Egy jógi sosem a többi ember szórakoztatására használja, talán ezért tudják. Hatalmas lelki vívódás, mire eljutnak olyan szintre hogy tárgyakat teremtenek a chiből, agy tűzt teremtenek, oltanak el. Aki nem hisz így látatlanba nekem az nézze meg Hajdú Peti műsorát, amikor Balázs beszél róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!