Mi a telekinézis?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 22:05
1/20 anonim válasza:
5 másodpercbe se telik, hogy beírod a googlbe, s elolvasod a leírást. Egyébként érdemes gyakorolni, valakinek nem kell sok gyakorlás ahhoz, hogy alapfokon művelje (persze ha hiszel is benne, ha nem, felejtsd el). :))
3/20 anonim válasza:
Bebizonyított hiteles kísérletet vajon miért nem tudnak felmutatni? Persze biztosan zavarja a nagy mágusokat ha szkeptikusok is jelen vannak...
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazából egyikkel sincs bajom, de hogy a kérdésre senki sem felelt, az biztos.
2011. jún. 24. 14:41
5/20 anonim válasza:
mikor tárgyakat mozgatsz pusztán az akaraterőddel, anélkül hogy bárki, bármivel hozzáérne..
6/20 anonim válasza:
egyébként az alapfokos kérdést nem ba*tatásképp tettem fel, de nálam az alapfok az ha valamit pl lebegtetsz, csakhogy én ilyen képességű embert még nem láttam...szóval nem értem miért mondod hogy az alapfokig könnyű eljutni..
7/20 anonim válasza:
Amikor tárgyakat, mozgatsz pusztán a gondolatod erejével. Ahogy azt már meg is válaszolták.
Azonban
Egyetértek az előttem szólóval. S hogy az általam mélyen tisztelt Vágó Istvánt idézzem részben, addig semmi bajom ezzel a dologgal, amíg valaki hisz benne. Csak bizonyítsa is be, statisztikai adatokkal, tényekkel, bármivel.
Mert az egy dolog, hogy én nem hiszek abban, hogy képes vagyok rá. Ám számtalan ember vallja, hogy ő igenis képes rá. Ő miért nem tárja a világ szeme elé?
Egészen addig amíg erre nincs bizonyíték, és amíg ennek a képességnek a művelői csak annyit tudnak felmutatni hogy "mert te nem hiszel benne"...
Addig ezek az emberek, mind elvegyülhetnek a kuruzslók tömegében.
8/20 anonim válasza:
Tárgyak akarattal történő mozgatása. Csak a sárgaházba való idióták hisznek benne.
9/20 some1 válasza:
olyan, mint amikor a jedi lebegteti a dolgokat
10/20 anonim válasza:
Ha tényleg érdekel a telekinézis, akkor én leírhatok egy történetet ami velem történt. Szerintem nem annyira paranormális, inkább tudományos, de nagyon érdekes. De inkább egy kérdésbe teszem majd bele ebben a témakörben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!