Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akinek működik a telekinézis,...

Akinek működik a telekinézis, hogyan csinálja?

Figyelt kérdés

Régebben már próbálkoztam vele,voltak kisebb-nagyobb sikereim,de aztán abbahagytam(vallás miatt,de ez hosszú).Nemrég újra nekifogtam,most is működik(ami a psi wheel-t illeti).Forgatnom még nem sikerült(1x félig igen),általában csak fel-le billeg.A kérdésem tulajdonképpen az volna,hogy aki már régebb óta benne van a dologban -és jól is megy neki-hogyan csinálja?

Képzeletben meglökitek a kezetekkel,vagy ,,energiát" használtok,esetleg pont hogy kiürítetek a fejetekből minden gondolatot?Mi a leghatásosabb szerintetek?

Én azt vettem észre,hogy leginkább akkor megy nekem amikor már nem gondolok semmire,nem figyelek görcsösen,eltűnik minden a fejemből,és csak nézem a mozgatni kívánt tárgyat.

http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ - szkeptikusoknak!

2012. jan. 20. 15:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
32%

Először szerződést kell kötni egy démonnal. Nekem Azazel a segédem, de sokan mások is vannak(pl.: Andor, Baal). A lelki üdvödért cserébe némelyik még örök életet is adhat, de ez mellékes. Utána mind a testi, mind a szellemi erőd meg fog növekedni. A telekinézis onnantól már csak játékszer. De a szerződéskötés veszélyes, szóval kérj meg valakit (pl.: engem, Anasztázia), hogy segítsen. Ketten biztonságosabb.

Béla voltam csókolom

2012. febr. 11. 03:45
 12/30 anonim ***** válasza:
14%
A telekinézisben, és a többi hasonló marhaságban (aura, tisztánlátás, radiesztézia, stb) azok az emberek hisznek, akik gyengék ahhoz, hogy elfogadják a valóságot, mert nem tudtak boldogulni benne, nem vitték semmire, csak egy nagy nulla lett belőlük.
2012. febr. 11. 06:43
 13/30 Exile válasza:
72%
ne vedd sértésnek drága barátom de 500éve még a telefonért is mágjára küldtek volna ha azt állítód hogy a földön bárhol eltudod vele érni az adót embert vagy lovak nélküli szekérre is ezt mondták volna hogy mágia..... akkor a telekinézis miért ne lehetne vallós nem egyszerű emberi gondolattal értem hanem gépekkel segéd eszközökkel igen is kivitelezhető lesz majd egy napon.
2012. márc. 15. 23:43
 14/30 anonim válasza:
39%
Előző előtti válaszolónak: Én régebben láttam az aurát...
2012. jún. 26. 00:30
 15/30 anonim ***** válasza:
80%

A szkeptikusoknak: Ebbe a videóba elmondja h hogyan cáfolják meg a telekinézist, ő kipróbálta és tényleg hat de csak úgy h egy picit megmozdul, akk szerintetek hogy csinálták h lebegtették a tárgyakat? Ha nem hiszel benne miért keresel ilyen kérdésre? És nehogy azt mond h felkötik egy madzagra... /helyesírásért elnézést de az nem fontos../

http://www.youtube.com/watch?v=tWz-rZ200f0

2013. febr. 18. 08:29
 16/30 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező: az általad belinkelt videóról:

Ha jobban megnézted volna a videó leírását, ott találtad volna a szerző linkjét egy másik oldalra, ahol beismeri, hogy a videó hamis, és azt is elmondja, hogyan csinálta:

[link]

Az asztal két első lábában (ami a forgás közben a videón nem látható teljesen) két cső halad felfelé az asztal lapjába, majd két kis lyukon keresztül a búra alá. ezen fújja be egy segítő a levegőt, ez forgatja a kereket.

Nagyjából ennyire hiteles minden ilyen videó.

A te otthoni kísérleteidet meg nyilván búra nélkül végzed, igen, ilyenkor mindenkinek billeg, lengedezik meg mindent csinál, a kéz hőjének légáramlása hatására. Ha majd búrával is sikerül bármilyen kicsit is megmozdítanod, akkor szólj :)

2013. febr. 20. 05:01
 17/30 anonim válasza:
majdnem mindenki a kezével csinálja. De ez nem biztos hogy telekinézis.Én nem cáfolni akarom de, ha túl közel teszed a kezed a testhő mozgatja de ha nincs ott a kezed és úgy probálod akkor sikerült. probáld ki hogy valami meledet teszel a psy kerék mellé, akkor forog. ezért én inkább kéz nélkül probálnám.
2014. jan. 18. 20:28
 18/30 anonim válasza:
sorry meledet= meleget
2014. jan. 18. 20:29
 19/30 anonim ***** válasza:
Még nem olvastam végig de az első szkeptikusnak mondom hogy a kérdező ott linkelte fent a búzával elzárt kereket.
2014. febr. 11. 19:46
 20/30 anonim válasza:

Hiszek benne hogy létezik de ezt a videót maga a készítője leplezte le... [link]

ráadásul a leírásban van a link

2014. júl. 26. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!