Akinek működik a telekinézis, hogyan csinálja?
Régebben már próbálkoztam vele,voltak kisebb-nagyobb sikereim,de aztán abbahagytam(vallás miatt,de ez hosszú).Nemrég újra nekifogtam,most is működik(ami a psi wheel-t illeti).Forgatnom még nem sikerült(1x félig igen),általában csak fel-le billeg.A kérdésem tulajdonképpen az volna,hogy aki már régebb óta benne van a dologban -és jól is megy neki-hogyan csinálja?
Képzeletben meglökitek a kezetekkel,vagy ,,energiát" használtok,esetleg pont hogy kiürítetek a fejetekből minden gondolatot?Mi a leghatásosabb szerintetek?
Én azt vettem észre,hogy leginkább akkor megy nekem amikor már nem gondolok semmire,nem figyelek görcsösen,eltűnik minden a fejemből,és csak nézem a mozgatni kívánt tárgyat.
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ - szkeptikusoknak!
Először szerződést kell kötni egy démonnal. Nekem Azazel a segédem, de sokan mások is vannak(pl.: Andor, Baal). A lelki üdvödért cserébe némelyik még örök életet is adhat, de ez mellékes. Utána mind a testi, mind a szellemi erőd meg fog növekedni. A telekinézis onnantól már csak játékszer. De a szerződéskötés veszélyes, szóval kérj meg valakit (pl.: engem, Anasztázia), hogy segítsen. Ketten biztonságosabb.
Béla voltam csókolom
A szkeptikusoknak: Ebbe a videóba elmondja h hogyan cáfolják meg a telekinézist, ő kipróbálta és tényleg hat de csak úgy h egy picit megmozdul, akk szerintetek hogy csinálták h lebegtették a tárgyakat? Ha nem hiszel benne miért keresel ilyen kérdésre? És nehogy azt mond h felkötik egy madzagra... /helyesírásért elnézést de az nem fontos../
Kérdező: az általad belinkelt videóról:
Ha jobban megnézted volna a videó leírását, ott találtad volna a szerző linkjét egy másik oldalra, ahol beismeri, hogy a videó hamis, és azt is elmondja, hogyan csinálta:
Az asztal két első lábában (ami a forgás közben a videón nem látható teljesen) két cső halad felfelé az asztal lapjába, majd két kis lyukon keresztül a búra alá. ezen fújja be egy segítő a levegőt, ez forgatja a kereket.
Nagyjából ennyire hiteles minden ilyen videó.
A te otthoni kísérleteidet meg nyilván búra nélkül végzed, igen, ilyenkor mindenkinek billeg, lengedezik meg mindent csinál, a kéz hőjének légáramlása hatására. Ha majd búrával is sikerül bármilyen kicsit is megmozdítanod, akkor szólj :)
Hiszek benne hogy létezik de ezt a videót maga a készítője leplezte le... [link]
ráadásul a leírásban van a link
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!