Hogyan lehet, milyen technikával megvilágosodni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 21:21
21/32 anonim válasza:
Ne olvasd egyik választ se. Mindegyik a saját megvilágosodásaik/vagy nem körülményeit és módszereit írják le. A sajátoddal kell foglalkoznod. Ne tőlünk kérdezd.
22/32 anonim válasza:
Szia! Én több ezer óra olvasás után jutottam el a spiritualitás felé. Olvass buddhizmusról, Buddha életéről, Jézusról, Osho műveket. Igazából annyi a trükk, hogy élni kell az életet, magadat kell adnod, nem színészkedned, tapasztalnod; érezned kell és nem gondolkodnod. Legalábbis én így csinálom.
23/32 anonim válasza:
Az első számú "technika", ami a legnagyobb szerepet töltötte be a megvilágosult emberek megvilágosodásában, a meditáció.
24/32 glaslo1 válasza:
Agykontroll, Meditáció, Relaxáció,--min Alfa állapotba jutás elsajátítása, majd ezt követően SZÁLLJ MAGADBA!!!!!
25/32 Buck válasza:
Tudattágító szerekkel, viccen kívül, nem véletlenül kapták ezt a nevet, a sámánok is ezt csinálták. Ezeknek kultúrája van évezredekre visszanyúlóan.
26/32 Erdi222 válasza:
Ha a megvilágosodást mint budhista tanítás értelmezzük akkor az ott leírtak alapján..röviden és tömören elmélkedj sokat, meditálj hosszasan, ne árts senkinek, próbálj mindig a harmóniára törekedni, mint a yin és a yang a taoizmusban (ezek e témák szorosan összefüggenek)
:)
27/32 anonim válasza:
Az első két oldalon mennyi szánalmas pondró írogatott te jó ég... Amúgy le kell mondanod minden vágyadról és akkor 1 lépéssel közelebb kerülsz a megvilágosodáshoz ha jól tudom.
28/32 anonim válasza:
150 wattos hagyományos égő, az majd megvilágosít. A napba ne nézz, mert úgy jársz, mint Petőfi.
29/32 Stef_alatt válasza:
sztem ez mind sületlenség... mindenkinek magának kell megtalálnia az útját, és még nem feltétlenül kell lemondanod a vágyaidról sem, mert ezek visznek előre, ha épp úgy érzed más nincs... megvilágosodás sztem ott kezdődik, hogy próbálj teljes értékű életet élni, és ha nem is vagy tökéletes, de legalább törekedsz rá, akkor jó írányba haladsz. ;) :D
30/32 opiummester válasza:
megvilágosodáshoz nem technika kell. A megvilágosodás az az hogy egy bizonyos életformát folytattál és nem tudtad hogy rossz uton jársz, de valami vagy valaki hatására egyszer csak meglátod a helyes utat és onnantol kezdve minden világos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!