Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan lehet, milyen technikáv...

Hogyan lehet, milyen technikával megvilágosodni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 21:21
1 2 3 4
 11/32 ko.marcsi válasza:
87%

Bölcsek szerint,ha a tanítvány megérett a Guru megjelenik.

Megvilágosodást nem lehet erőltetni.Indulj el egy Úton,és áss mélyre,egyre mélyebbre önmagadba, hogy megtaláld Önmagad.Az a megviláágosodás

2011. szept. 28. 10:49
 12/32 anonim válasza:
kérdezd Buddhát! :D
2011. szept. 28. 21:04
 13/32 A kérdező kommentje:
Csak komoly! válaszokat! Aki nem ért a témához, az maradjon "csöndbe"!
2011. szept. 28. 21:37
 14/32 anonim ***** válasza:

Tanulj rengeteget, olvass sokat, járj valódi egyetemi vagy más tudományos előadásokra és talán sikerül.

Egy idő után esetleg feléred azt a szintet, hogy elfelejted a fantáziaszüleményeket, a szellemeket, a mágikus hiedelmeket és még több tanulásra vágysz. Ha ez sikerül már világossá is válik sok-minden. Rájössz, hogy az ezo is a meggyőzés ügyes világa, a valósághoz semmi köze, de mégis szüksége van rá sok embernek, hogy vigaszt leljen mint egy vallásban.Tehát nem hiábavaló az ezo sem, csak nem igaz.

2011. szept. 29. 20:51
 15/32 anonim ***** válasza:
50%
Miért akarsz megvilágosodni? Miért hiszed azt, hogy az jó neked? Fájdalmas látni megvilágosodottként azt, hogy milyen egyszerűen jó lehetne minden, és hogyan toljuk el... Ha pedig mégis mindenáron meg akarsz világosodni,ne olvass össze minden sz@rt. Nézd az embereket. Nézd azokat legfőként, akik nyugodtak és mosolyognak, őszinték és kedvesek. Nézd a mosolygós öregeket, beszélgess velük. Ha megérted őket, meg fogsz világosodni.
2011. okt. 1. 12:17
 16/32 anonim ***** válasza:
59%
Had olvassa, amit akar. Ha neki az a megvilágosodás, akkor nyugodtan élvezze csak.
2011. okt. 1. 17:00
 17/32 anonim ***** válasza:
20%
Én a 40W-os, energiatakarékos izzót tudom ajánlani.
2011. okt. 3. 00:07
 18/32 4k05 ***** válasza:
80%

Kedves kérdező!

Ne törődj a sok ostoba válasszal. Azt tanácsolom neked, keress rá neten, vagy vedd meg ezt a könyvet:

Eckhart Tolle: A Most Hatalma

Ebben minden benne van, amire szükséged van.

2011. okt. 3. 14:41
 19/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire gondolsz:

-DE a bennünk rejlő erő az akarat! A tudat alattink mindent tud a világról,de a tudatos gondolkodás nem mindent, az még tanul. Segíthet rájönni ezek múltjait "az erő bennünk van" ha ezt elő tudod hozni már meg világosodtál ja és ( nem star wars ról beszélek:) ) Ez a belső erő a szeretet,és összefogás kulcsa,a tudat alatti mindenre tudja a választ ,csak ezt az erőt ( egyesek ösztönnek hívják),és az agyunkban rejlik. Ajánlom a meditációt,a belső békéért. (azt bárhogy tudod csinálni)

röviden ennyit tudok mondani:S

2011. okt. 3. 14:57
 20/32 anonim ***** válasza:
61%

Hát én értem a kérdést szerintem.

Ha már ezen gondolkodol nem vagy hülye. :)

Mindent egyszerűen gondolj végig.(legegyszerűbben) Rájössz hogy valójában minden milyen egyszerű csak túl van bonyolítva hogy ne lásd az igazságot. Ha ezen a szinten gondolkozol már olyan mintha ,komolykodó keménykedő nagy gyerekek lennének az egész világban :P :)

2011. okt. 3. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!