Hogyan lehet, milyen technikával megvilágosodni?
Bölcsek szerint,ha a tanítvány megérett a Guru megjelenik.
Megvilágosodást nem lehet erőltetni.Indulj el egy Úton,és áss mélyre,egyre mélyebbre önmagadba, hogy megtaláld Önmagad.Az a megviláágosodás
Tanulj rengeteget, olvass sokat, járj valódi egyetemi vagy más tudományos előadásokra és talán sikerül.
Egy idő után esetleg feléred azt a szintet, hogy elfelejted a fantáziaszüleményeket, a szellemeket, a mágikus hiedelmeket és még több tanulásra vágysz. Ha ez sikerül már világossá is válik sok-minden. Rájössz, hogy az ezo is a meggyőzés ügyes világa, a valósághoz semmi köze, de mégis szüksége van rá sok embernek, hogy vigaszt leljen mint egy vallásban.Tehát nem hiábavaló az ezo sem, csak nem igaz.
Kedves kérdező!
Ne törődj a sok ostoba válasszal. Azt tanácsolom neked, keress rá neten, vagy vedd meg ezt a könyvet:
Eckhart Tolle: A Most Hatalma
Ebben minden benne van, amire szükséged van.
Nem tudom mire gondolsz:
-DE a bennünk rejlő erő az akarat! A tudat alattink mindent tud a világról,de a tudatos gondolkodás nem mindent, az még tanul. Segíthet rájönni ezek múltjait "az erő bennünk van" ha ezt elő tudod hozni már meg világosodtál ja és ( nem star wars ról beszélek:) ) Ez a belső erő a szeretet,és összefogás kulcsa,a tudat alatti mindenre tudja a választ ,csak ezt az erőt ( egyesek ösztönnek hívják),és az agyunkban rejlik. Ajánlom a meditációt,a belső békéért. (azt bárhogy tudod csinálni)
röviden ennyit tudok mondani:S
Hát én értem a kérdést szerintem.
Ha már ezen gondolkodol nem vagy hülye. :)
Mindent egyszerűen gondolj végig.(legegyszerűbben) Rájössz hogy valójában minden milyen egyszerű csak túl van bonyolítva hogy ne lásd az igazságot. Ha ezen a szinten gondolkozol már olyan mintha ,komolykodó keménykedő nagy gyerekek lennének az egész világban :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!