Vajon mit làthat?
Nem lát semmit, örül a kezének.
Megfordulni pedig minden gyerek meg szokott, behúzza a lábát és kész.
Szerintem nagyon is elképzelhető, hogy lát valamit.
Viszont nem hinném, hogy "ez a valami" fordította volna meg az ágyában, valószínűleg addig motoszkált, míg valahogy meg nem fordult.
Nos, ha lát is valamit, addig egészen biztosan nem tudod meg, míg nem kezd el beszélni. Én mindenesetre figyelnék, és feljegyezném, jól jöhet a későbbiekben.
(Ha majd elkezd beszélni, ügyelj rá, hogy nehogy beleneveld, hogy csodagyerek, mert aztán nem fogsz vele bírni a későbbiekben.)
A szellemek a legtöbb esetben nem ártanak a ház lakóinak. Ha viszont neked rossz érzéseid vannak, idegesít a gondolat, fordulj valamilyen látóhoz. Nagyon sokan vannak ma már, akik ki tudják tisztítani a lakást. (Az enyémet is ki kellett.)
Különben azért vagyok ilyen "szakértő", mert az unokahugom látott szellemeket, mikor kisebb volt. (Ma is látja, de már csak akkor, ha akarja). Nem nagyon hittünk neki, egész addig, emíg kénytelenek voltunk felfogni, hogy az ügy teljesen komoly. Sajnos az ő házukban roszz lelkek voltak, az unokahugomat majdnem depresszióba kergették. Elköltöztek, azóta jól vannak.
Lehet, hogy röhejes, de ő a végén rózsefüzérrel aludt, és a ház több pontjára kitett egy kisebb keresztet. Ez segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!