Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Letettem a mágiát/ezotériát,...

Letettem a mágiát/ezotériát, el fog múlni?

Figyelt kérdés

Bk 12 éves lehettem, amikor a kezembe vettem a " Amere nincs magyarázat" c. könyvet ( buzgón nézegettem a képeket és alatta a kis irományokat ), nem kellett volna... pár napig utána nagyon féltem egyedül lenni bárhol, állandóan meg voltam győződve, hogy követnek, sírógörcsök kaptak el spontán, éjjel a szobámba alakokat láttam, és hangokat halottam.... mindez akkor tartott pár napig ( 4 - 5 ) és amilyen gyorsan kezdődött, el is múlt, de nem teljesen....

Idővel rájöttem, hogy valami olyasmibe piszkáltam bele, amibe NEM kellett volna és ezeket úgy tudtam némileg csitítani, hogy elkezdtem foglalkozni Ezoval/mágiákkal... míg teljesen bele nem mentem...

Most, évekkel később már tudok mindent szinte, jóról és rosszról ( foglalkoztam segítő és ártó dolgokkal/mágiákkal ), majd döntöttem és sikerült letennem ezeket a dolgokat ( mágis/ezo ), de észrevettem valamit...

Anno, amikor 12 évesen történt ez velem, és halottam eleinte és ritkán láttam is, ez azóta se múlt el... nem vagyok tisztán látó és halló, de azóta mindenképp felerősödtek, vannak nagyon erős megérzéseim, előre álmodok dolgokat, testen kívüli élményeim vannak és néha előre megmondom, kivel mi fog történni.

Tudok gyógyítani, de kiválóan átkozni is :( s 17 évesen volt egy szívműtétem... a korházban is érdekes dolgokat tapasztaltam... többször élesztettek újra, testen kívüli élmény és amikor némileg jobban voltam és magamhoz tértem, esténként a kórtermembe nem épp odatartozó személyeket láttam.

A kérdés egyértelműen az, hogy ezek a "adottságaim" el fognak múlni, vagy anno ott rontottam el, hogy túl kíváncsi voltam? köszönöm.

23/L

2011. aug. 26. 07:28
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

11:10

Köszönöm :)

2011. aug. 26. 11:21
 22/28 anonim válasza:
sajnos enis meglatok elore dolgokat, errol meg nem beszeltem senkinek de mar a szuleim,testverem is eszrevettek, hogy meglatok dolgokat...
2011. aug. 26. 19:16
 23/28 anonim válasza:
na! most is elobb egy konkret szemelyre gondoltam, hogy fel fog hivni es 2 percre ra felhivott....
2011. aug. 26. 19:20
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

"tudom azokat, amiket nekem meg kellett tudnom/tapasztalnom"

Ezen logika alapján mindenki tud mindent.

Elmondom szerintem mi történt veled. 12 évesen, gyerekként, amikor még nagyon nyitott voltál és megtaláltad azt a könyvet, olyan ismereteket gyűjtöttél be, ami teljesen ellentmondott annak amit addig igyekeztek beléd verni. Rájöttél arra, hogy a valóság egyáltalán nem egy szilárd, kézzelfogható valami, hogy valójában nem ismerjük egyáltalán a világot amiben élünk és hogy bármi megtörténhet. Ez nyilvánvalóan nagy törés volt, olyan ez a felismerés mint amikor kirántják a talajt az ember lába alól. Felnőtt emberekkel már nehezebben történik ez meg, mert az évek során jobban beszűkül a tudatuk, odaragad a szemellenző a szemükhöz. Na mármost, amint rájöttél arra, hogy valójában nincsenek korlátaid és bármi lehetséges, képes lettél bizonyos dolgokra. Kicsit olyan ez mint az a jól ismert "nem tudtam, hogy lehetetlen ezért megcsináltam" helyzet. Ugyanez bárkivel megtörténhet aki kinyitja végre a szemét, ezek a képességek minden emberben ott vannak. Csak az emberek többsége nagyon is kényelmesen érzi magát jelen helyzetében és foggal-körömmel kapaszkodik az általa megrendíthetetlennek hitt világképbe. Azon egyszerű oknál fogva, hogy az ember fél az ismeretlentől. Az ember nem akar lógni a levegőben, inkább áll a hazugságok talaján amit maga alá hordott sok generáción keresztül.

Hogy hogyan lehet ezeket elmulasztani, az egy jó kérdés. Véglegesen elmulasztani sehogy, mert valahol mélyen belül mindig tudni fogod az igazságot (hogy tudniillik bármi megtörténhet, mert csak ennyi az egész) de elhitetheted magaddal több-kevesebb sikerrel, hogy mondjuk csak képzelted az egészet, vagy véletlenek sorozata, vagy hogy van rá tudományos magyarázat. Magyarul kezdj el te is kiépíteni magadnak egy kis hazugságdombot amin ácsoroghatsz és tompulni fognak a képességeid, sőt el tűnhetnek (de nem végleg).

Ez az én javaslatom, nálam egész jól bevált egy ideig, aztán inkább megtanultam együtt élni vele, mert az sokkal rosszabb mikor hirtelen előzúdul az egész mint egy cunami és felkavarja az addigra szépen leülepedett állóvizet.

2011. aug. 26. 22:45
 25/28 A kérdező kommentje:

Kedves 22:45

Nem nagyon érdekel a rosszindulatú véleményed, ha nem hiszel, mi a fenét keresel ebben a fórumban? legközelebb inkább foglalkozz a magad dolgaival.

Szép estét.

2011. aug. 26. 22:54
 26/28 anonim ***** válasza:

22:45-ös vagyok

Szövegértés egyes. Éppen hogy arról volt szó, hogy hiszek benne. Ezen kívül semmi rosszindulat nem volt bennem miközben írtam. De ha még erre sem jöttél rá, akkor nincs miért aggódnod, fel se kellett volna tenned ezt a kérdést.

Ha egy szikrányi is lenne benned abból amit a kérdésben leírtál mint képességeket, rájöttél volna miről beszélek.

2011. aug. 27. 00:31
 27/28 A kérdező kommentje:

Szövegértésnem egyes, csak elolvastam....

Nem a te válaszodat olvastam, de valamiért mégis a tiedre reagáltam, ne haragudj... akkor keltem fel és nem voltam jól, sorry :S

De, elolvastam most tiszta fejjel és nem kómásan és igazad van :))

Köszönöm és még egyszer, bocs :$

2011. aug. 27. 08:01
 28/28 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy sikerült letenned. Eggyel több ember aki nem ámítja magát nem létező dolgokkal. A kérdésedre a válasz:valószínűleg el fog múlni az élet-tapaszatalatod növekedésével.

Ilyen fórumokon többnyire megerősítést keresel, azért vagy itt, hogy mégis igazolja valaki a nemlétezőt. Itt van aki meg is teszi azt a szívességet, de ezzel nehezíti, hogy helyrejöjj és tényleg le tudd tenni a fantáziavilágot és megkomolyodj. Sok sikert hozzá:-)

2011. aug. 27. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!